Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the all-in-one-seo-pack domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wp-cerber domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /www/webvol28/a4/d3fghw1efjsokw6/golfbladet.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Vegan Crunchy Fillet Burger - Golfbladet
Äta & Bo

Vegan Crunchy Fillet Burger


Kyckling med tillbehör är svenskarnas näst mest vanligaste vardagsrätt enligt Food & Friends matrapport 2021. Det går att variera favoriträtten ännu mer nu när det finns en rad vegetariska alternativ.

Krispig och god burgare


Varför inte testa en kycklingburgare i stil med Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger, en krispig och god burgare som påminner om en som du brukar äta på golfklubben. Den är lätt och snabb att tillaga och kan med fördel serveras med enkla tillbehör i bröd eller som del i en måltid med sallad, ugnsrostad potatis och sås.

Ofta är det enkla det godaste! Servera vår Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger i burgarbröd med
vegansk mayo och sallad. Här med coleslaw, picklad rödlök och pommes som tillbehör. Hur gott som
helst!

4 portioner
4 st Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger

4 burgerbröd
4 msk vegansk majonnäs
Sallad
Pommes frites
Vegansk Slaw
1,5 msk vegansk majonnäs
1,5 msk vegansk yoghurt
0,5 tsk senap
0,5 citron, saften
2-3 dl fint skuren vitkål
1 morot, skalad och strimlad
0,5 liten rödlök, tunt skivad
Svartpeppar
Picklad rödlök
200g rödlök
0,5 dl ättikssprit, 12%
1 dl socker
1,5 dl vatten

Gör så här:

Skiva och strimla vitkål, morot och rödlök och blanda med resten av ingredienserna till en vegansk
coleslaw.

Skiva rödlök tunt och lägg i väl rengjorda burkar med lock. Gör en 123-lag genom att koka
ättikssprit, socker och vatten i en kastrull, rör tills sockret löst sig. Häll lagen över rödlöken. Låt
svalna och förvara sedan i kylskåp. Tips! Picklade grönsaker håller flera veckor i kylskåp så passa
på att göra extra så har du goda tillbehör klara att bara ta fram.

Tillaga pommes frites och Quorn Vegan Crunchy Fillet Burger enligt anvisning på
förpackningarna.

Montera burgarna; börja med majonnäs på botten, sedan sallad, burgare, resten av majonnäsen
och till sist locket. Servera med tillbehören.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights