Äta & BoGolfbanor i Italien

Avrunda rundan med krämig tryffelpasta

Inget är så läckert och gott som en krämig svamppasta efter en lång dag på golfbanan. Så enkelt att göra dessutom och med en doft av tryffel blir rätten en delikatess. Bjud hem vännerna och njut av denna italienska komposition. Vi serverar receptet här:

En pärla från Toscana

Vino Nobile di Montepulciano passar bra i glaset till pastan. Nyheten tillhör Italiens kanske främsta klassiska kvalitetsviner. Lägg därtill att vinhuset Tenuta di Gracciano är ett av de äldsta i den toscanska staden Montepulciano. Druvorna skördas uteslutande för hand från upp till 50 år gamla vinrankor. Mer Toscana än så här blir det helt enkelt inte. Rödvinet passar utmärkt till en toskansk krämig pasta med svamp och tryffel.

En pärla från Toscana på tillfälligt besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights