NyheterUtrustning

Bettinardi Golf presenterar läckra putters för 2022

Det amerikanska märket Bettinardi Golf designar och tillverkar precisionsgjorda golfklubbor, där man har specialiserat sig på putters och wedgar. Sedan företaget grundades 1998 har man samlat på sig 94 toursegrar världen över och idag finns Bettinardiputters i bagarna hos bland annat Fred Couples, Matt Kuchar och Mathew Fitzpatrick.

Alla putters från Bettinardi tillverkas i Chicago.

Nu kommer en uppgradering av BB-serien och INOVAI 6.0-modellen samtidigt som de introducerar den nya INOVAI 8.0-modellen.

Den uppdaterade BB-serien har fyra modeller BB1, BB1F, BB8W, och BB46 som har fått ny PVD-finish och där träffytan är fräst med något som heter Aggressive Flymill som ger en mjukare känsla i bollträffen.

Bettinardis BB-serie.

INOVAI-serien har inspirerats och förfinats baserat på feedback från tourspelare som har tipsat om de kan förbättra utseendet, känslan och prestandan. I INOVAI 6.0 och 8.0 har man uppdaterat sin Roll Control Face, asymmetriskt designfrästa grooves som ska ge bättre toppspinn och därmed få bra rull på bollen direkt efter träffen.

– INOVAI 6.0 har varit en av de mest framgångsrika putters vi någonsin har skapat. De senaste två åren har vi fått feedback från tourspelare och baserat på det har vi gjort några förändringar i serien, berättar Sam Bettinardi.

INOVAI-serien.

Det senaste tillskottet i INOVAI-familjen är 8.0-modellen. Även här har tourspelarna kommit med feedback hur de anser en putter ska vara.

– INOVAI 8.0 lägger till en ny nivå av innovation till Bettinardi Golf, den här nya modellen är otroligt spännande för vårt varumärke och vi kan knappt vänta på att spelare av alla kaliber ska börja använda denna nya design, menar Sam Bettinardi.

Den officiella lanseringen av alla putters är den 15:e mars 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights