LivsstilNyheter

Från ö till ö – Tui tar sats mellan Gotland och Gran Canaria

Reseaktören TUI återvänder till Visby Airport i vinter och erbjuder nu gotlänningarna resor till den populära golfön Gran Canaria. Den tredje största ön i den spanska ögruppen Kanarieöarna är ett populärt resmål och första avresedatum till Las Palmas på Gran Canaria blir den 20 mars 2024 i samarbete med flygbolaget Jettime.

Gult hus och cafégäster i Las Palmas på Kanarieöarna

Efterfrågan på resor till Kanarieöarna är fortsatt stark bland svenskarna, och i ett pressmeddelande berättar nu resebolaget TUI att man beslutat att lyfta fram denna populära trend genom att introducera en ny charterdestination från Visby Airport. Från och med den 20 mars 2024 kommer TUI att erbjuda charterflyg till den älskade semester-och golfön Gran Canaria i ett samarbete med Jettime.

Lockande klimat och färgstarka vyer

Gran Canaria har länge varit en favorit bland svenskar under vinterhalvåret och erbjuder ett lockande klimat och en omtyckt matkultur. Resenärer kan se fram emot två flygavgångar för denna sträcka, med avresedatum den 20 mars och den 28 mars, och en veckas vistelse på resmålet.

Las Palmas basilika

Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden, delade med entusiasm:
-Kanarieöarna hör till våra mest populära resmål under vintern, med sitt behagliga klimat och mycket omtyckta matkultur.

Flygförbindelse mellan Gotland och Kanarieöarna är efterlängtad

-Vi ser en ökad efterfrågan på resor till Kanarieöarna just nu och därför känns det roligt att kunna berätta att vi åter kommer flyga till Gran Canaria från Visby Airport. Vi vet att många resenärer uppskattar att kunna resa till solen från sin regionala flygplats.

Flygplan

Gunnar Jonasson, flygplatschef på Visby Airport, uttryckte sin glädje över samarbetet:
-Det är väldigt roligt att få välkomna TUI tillbaka till Visby Airport. Swedavia arbetar kontinuerligt med linjeutveckling för att möta behovet av tillgänglighet med flyg i vår region. Därför är direktflyg till sol och värme under vintern väldigt välkommet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights