NyheterTävlingar

Brysons oro för Mickelson: Han hör inte av sig

Efter ett längre uppehåll från PGA-touren ser det ut som om Phil Mickelson äntligen är redo att göra comeback. Den 51-årige amerikanen har officiellt ansökt om att bli inkluderad i det kommande U.S. Open-startfältet, detta efter att ha missat Masters för första gången på 28 år.

Phil Mickelson har inte spelat tävlingsgolf på länge

Enligt Golfdigest har Phil Mickelson inte spelat tävlingsgolf sedan slutet av januari på Farmers Insurance Open, där han slutade på +3 och missade cutten.

Säsongen har uppenbarligen inte gått som planerat eftersom han har missat cutten i sina två senaste tävlingar. Den tidigare så populäre golfaren har trillat ned till plats 210 i FedEx-rankingen och är nu 51:a i världen.

Phil Mickelson

Det har onekligen varit en tuff tid i år, både på och utanför banan. Tidigare i år kom Phil Mickelson ut och gjorde ett skandalomsusat uttalande där han stöttade den nya saudiska LIV-ligan. Greg Norman hejade på. Phils agerande visade sig vara kostsamt eftersom han möttes av omedelbar motreaktion från många av de bästa på touren och tappade viktiga sponsorer såsom KPGI, Workday, Amstel och Callaway.

bryson st jude

Senare har han bett om ursäkt för sina ”vårdslösa” kommentarer och försvann från rampljuset. Mickelson har inte spelat på touren sedan dess. Det verkar till och med som om han tagit avstånd från andra spelare. Bryson DeChambeau sa under Masters att när han försökte nå Phil hörde han ingenting från honom. Kanske har han inte återkommit än till sin golfkollega och vän.

–Jag har försökt nå ut, men han har försvunnit. Det finns ingen kontakt”, sa Bryson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights