Nyheter

Tiger Woods visar att han kommer tillbaka

Är motgångarna och de mörka molnen på väg bort? Tiger Woods har nu fått golfvärlden att hoppas på en vändning för hans dalande karriär. Det var i veckan som Tiger Woods syntes svinga på Pebble Beachs korthålsbana The Hay, som han själv ritade om 2021. Han tränade och slog bollar precis som förr. Ingenting av den stela ryggen eller smärtorna i benet anades, enligt personer som var på plats. Även känslan på green finns kvar.

Dalande stjärna

Något hände med golfen, när amerikanen Tiger Woods lysande stjärna började dala. En dyster tystnad har belägrat sig och det är inte mycket nytt som hörs från Tiger Woods och hans entourage. Sedan han missade kvalgränsen på Old Course i somras i den 150:e upplagan av The Open är det mest sonen Charlie, som fått rampljus på sig. Även om pappa var caddie.

Foto Instagram

I veckan föll Woods till en 1 206:e plats på OWGR (Official World Golf Ranking). Detta är en sorg för golfaren, som har haft alla vindar mot sig i kampen att göra comeback. Lägre har han aldrig varit rankad. Roligt då att vindarna vänder och Woods plötsligt tar steget ut i offentligheten igen. Ett hopp hos fansen har börjat gro och många golfintresserade önskar att Tiger Woods ska komma tillbaks ännu en gång.

Här kan vi se hur det såg ut när Woods besökte Pebbel Beach och imponerade stort. På Instagram finns nu klippet med texten:

– Svingen ser bra ut…Låt oss hoppas att vi kan se Tiger i tävling mycket snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights