GolfmodeLivsstil

Cross Sportswear klär Scandinavian Mixed miljömedvetet vitt

Det svenska företaget Cross Sportswear går in som officiell klädsponsor för Scandinavian Mixed på Vallda Golf & Country Club 10–13 juni 2021.

För den medvetna golfaren

– Det är ett modernt sätt att se på professionella golftävlingar. Tävlingen ligger helt i linje med hur vi ser på dam- respektive herrgolf. Vi ser fram emot att vara en del av Scandinavian Mixed och samtidigt stärka vår position som ett globalt varumärke för den medvetna golfaren, menar Niclas Valfridsson, VD Cross Sportswear.

Svenskt varumärke

Cross Sportswear är ett svenskt varumärke med högteknologiska sportkläder som har optimal stretch, andning och vattentäthet för en aktiv livsstil. Kläderna är av hög kvalitet och materialen är noga utvalda.

Annika-Sörenstam-och-Henrik-Stenson.png

European Tour och Ladies European Tour tävlingen Scandinavian Mixed är en unik möjlighet att se de bästa golfproffsen på både herr- och damsidan göra upp om en gemensam prispott på samma bana. Värd för tävlingen är de svenska stjärnorna Annika Sörenstam och Henrik Stenson.

Naturligt steg

– Vi är mycket stolta att kunna presentera Cross Sportswear som Officiell partner till Scandinavian Mixed. Cross Sportswear delar Scandinavian Mixed grundvärderingar som jämlikhets och innovations plattform. Att vi nu tillsammans tar ytterligare ansvar för miljön via ”Undyed” kollektionen känns som ett naturligt steg i vår gemensamma utveckling av tävlingen, säger, Claes Nilsson VD på We Do Sports.

Funktionärerna blir modeller

Cross Sportswear kommer att designa den officiella tävlingskollektionen som även kommer att finnas till försäljning på Vallda Golf & Country Club. Det är under tävlingen som funktionärer kommer att bära den exklusiva kollektionen från Cross Sportswear.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights