Efter Corona-testet: Adam Scott hoppar av

Först Dustin Johnson, sedan Tony Finau. Nu har också Adam Scott tvingats ta en paus efter beskedet att även han testat positivt för COVID-19. Detta gör att Scott nu tvingas hoppa av Zozo Championship, berättar Golfworld.

Testades positivt

Att han drabbats av det fruktade coronaviruset stod klart efter att ha testats ute på Sherwood Country Club i veckan. Och det fanns inget annat att göra än att ställa in allt golfande för tillfället.

Fokus att bli frisk snabbt

– Även om det var väldigt svåra nyheter för mig att ta in, för jag hade verkligen sett fram emot att få spela under under tävlingarna Zozo Championship. Men mitt fokus just nu är ändå att bli frisk igen, sa golfaren till pressen efter det blev känt att han testats positivt för COVID-19.

Isolerad

Den 40-årige australiern kommer nu att hålla sig själv isolerad. Adam Scott hoppas på att åter kunna spela den 12 november, då det är dags för Masters.

Dustin Johnson avstår också

Vi har tidigare skrivit om att världsettan Dustin Johnson också testats positivt för COVID-19 och att även han tvingats avstå från alla tävlingar ett tag framöver, till han är frisk igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights