Nyheter

Därför hoppas fansen på Tiger Woods comeback

Bilderna talar sitt tydliga språk. Tiger Woods har fortfarande kryckor efter ett halvår av rehabilitering av skadorna han ådrog i sig i februari 2021. Bilkraschen i Los Angeles förstörde stjärnans ben, fot och framtid inom proffsgolfen. Vännerna har berättat, när de fått frågan, om hur viktigt det är att fokusera på Tiger Woods hälsa och tillfrisknande. Tiger Woods lär fortfarande vara månader ifrån en comeback på PGA Tour. Men han är i alla fall i bättre skick än man först kunnat ana, enligt hans vän och tourkollega Rickie Fowler.

– Vi bör inte diskutera huruvida han (Tiger Woods) kommer tillbaka till golfen, utan hur han mår, sade Rickie Fowler för en tid sedan.
Men nu är han än mer positiv när han berättar om kollegan.

Rickie Fowler tittar ofta på golf hemma hos vännen och grannen Tiger Woods.

Men fansen över hela världen slutar aldrig hoppas på att få se golfens stora mästare på banan igen. Efter bilderna på Woods, där han stiger ur en bil och stödjer på sitt skadade ben, har fått sociala medier att spä på rykten om en snar comeback.

Här kan vi se hur Tiger Woods lägger vikten på sitt opererade ben.

Årets Masters tittade Rickie Fowler på hemma hos Tiger Woods. Men det var inte bara tv-sändningen som lockade Woods intresse.
– Hans golfklubbor står där i vardagsrummet, så han stirrar på dem hela tiden.

Förebild

Genom åren har Rickie Fowler berättat om Tiger Woods betydelse för honom och hans eget spel.
– Han är någon vi alla sett upp till. Oavsett om du är yngre eller äldre. Bara att se vad han åstadkommit, framför allt där under tidiga 2000-talet, hur han kommit tillbaka efter olika skador. Hur han vann på ett brutet ben och hur han kunde komma tillbaka och vinna The MAsters 2019. Vi hejar alla på honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights