NyheterUtrustning

Därför ska du välja Ryder Cup-kläder från Abacus

Nu kan du visa ditt stöd för Europa iklädd officiella Ryder Cup plagg från Abacus Sportswear. Den här veckan beger sig golfentusiaster från hela världen till Rom för den 44:e upplagan av Ryder Cup, som i år går av stapeln på Marco Simone Golf & Country Club. Mångdubbelt fler bänkar sig i TV sofforna. Eller har ständig koll på mobilen för att följa inte minst storspelande norske Victor Hovland och det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg.

Abacus i samarbete med European Tour

Abacus Sportswear, de svenska pionjärerna inom högpresterande och tekniska golfkläder, grundades 1991 i skånska Lund och är som enda skandinaviska golfklädesvarumärke exklusivt utvalda som Ryder Cup licencenter, något de varit sedan 2010.  Det innebär att Abacus i samarbete med European Tour, har valt ut en officiell klädkollektion bestående av plagg och accessoarer, som samtliga försetts med 2023 Ryder Cup logotypen.

Kollektionen består av pikéer med drycool effekt, värmande mellanlager, samt hybrider, vind- och regnkläder. Just den sorts plagg som gör att golfaren kan fokusera på sitt spel oavsett väder och som Abacus genom åren kommit att förknippas starkast med. 

Den kompletta Abacus 2023 Ryder Cup kollektionen säljs exklusivt på plats i merchandiseområdet på Ryder Cup. Men utvalda plagg finns redan nu att köpa via den Ryder Cup official webshop, på abacussportswear.com och via Dormy.

Team Europe Ryder Cup 2023

En av de personer som kommer heja fram Europa på plats i Rom är Abacus ambassadör Peter Hansson, som själv spelade för Europa i the Ryder Cup 2010 och 2012. Han säger så här om det europeiska laget:

– För sex månader sedan tyckte jag USA hade ett övertag. Men, med våra europeiska unga talanger och spelare som visat otroligt fin form på senare tid borta i USA (Hovland/Rory) ser läget mycket bättre ut för Europa.

Klicka här för att komma till Abacus Ryder Cup kollektion eller här för att komma till Ryder Cups online shop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights