Äta & BoGolfbanor utomlandsNyheter

De bästa hotellen för en golfresa i höst!

Med allt mörkare dagar letar svenskarna efter golfbanor på varmare breddgrader där de kan njuta av en runda med lite mer sol.

Det finns inget bättre ställe att bo på under en golfsemester än ett golfhotell där du kan vakna upp och gå direkt ut på banan. Även den roligaste 18-hålsrundan är trots allt ingenting utan en fantastisk plats att lägga huvudet på efteråt.

Enligt Hotels.com har antalet gästrecensioner som innehåller ordet golf ökat med hela 35 % bara i år, och med så många valmöjligheter i Europa kommer det inte som en överraskning. Oavsett om du är en nybörjare, ett golfproffs, eller om du bara är där för utsiktens skull har Hotels.com den perfekta platsen för alla golfare.

Aphrodite Hills, Kouklia, Cypern

Upptäck Aphrodite Hills, ett hotell lika vackert som gudinnan själv, beläget på soliga Cypern. En destination för alla sinnen, koppla av i fridfulla miljöer med panoramautsikt över Medelhavet. Njut av en runda eller två på deras mästerskapsbana som är utformad för att både utmana och underhålla golfare på alla nivåer. Hotellet erbjuder helt enkelt en perfekt miljö för golfare som söker en unik upplevelse. Aphrodite Hills är tillgängligt för bokning från 1 968 kronor per rum och natt.

Anantara Vilamoura, Faro, Portugal

Vakna upp till en av Europas finaste golfbanor precis utanför dörren på otroliga Anantara Vilamoura. Här slår du ut mitt i Algarves vackra natur. Förutom en vacker utsikt och moderna rum, har hotellet en elegant pool komplett med en champagnebar i cabana-stil. Och med två olika områden, ett exklusivt för vuxna och ett anpassat för familjer, har hotellet något för alla. Anantara Vilamoura är tillgängligt för bokning från 2 617 kronor per rum och natt.

Verdura Resort, Sicilien, Italien

På jakt efter den perfekta golfsemestern? Leta inte längre än Verdura Resort. Bortom folkmassorna, bland apelsin- och olivlundar, med magisk utsikt över azurblått vatten från greenerna erbjuds en golfupplevelse utan dess like. Fly undan kylan och njut av värmen från den sicilianska hösten. Om du mot förmodan skulle tröttna på golfandet har det 5-stjärniga hotellet gott om andra aktiviteter, som vindsegling eller flyboarding. Verdura Resort är tillgängligt för bokning från 6 559 kronor per rum och natt.

Elba Palace Golf & Vital Hotel, Fuerteventura, Kanarieöarna

Elba Palace Golf är ett exklusivt 5-stjärnigt hotell och ett av Fuerteventuras få boutiquehotell. Hotellet är designat i kanarisk arkitekturstil med vackra träbalkonger och innegårdar med palmer. Den spektakulära golfbanan med par 72 bjuder under sina 18 hål på bland annat vattenfall och en oslagbar utsikt över Atlanten. Med sol och värme året om, är detta hotell något som en hängiven golfare inte får missa. Elba Palace Golf & Vital Hotel är tillgängligt för bokning från 1 932 kronor per rum och natt.

Finca Cortesin, Malaga, Spanien

I hjärtat av Andalusien finns Finca Cortesin, en exklusiv resort som är känd för sin golfbana i världsklass. Detta lyxiga golfresmål har en naturskön och inbjudande atmosfär, och blandar traditionell medelhavslivsstil med en modern interiör. Glöm inte att unna dig ett besök i det påkostade spaet efter en lång dag på golfbanan, här erbjuds det bästa inom thailändska behandlingar. Finca Cortesin är tillgängligt för bokning från 10 158 kr per rum och natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights