NyheterTävlingar

Semifinaldags i WGC–Dell Technologies Match Play

Fyra spelare är kvar i WGC Match Play. Två av dem har vunnit tävlingen tidigare.

Dustin Johnson vann här 2017 är klar för semifinal tack vare en stark seger mot Brooks Koepka. Han möter nu Scottie Scheffler som fortsätter att imponera stort med ett vägvinnande spel som resulterat i två segrar på PGA-touren den senaste tiden. Scheffler avslutade sin match i kvartsfinalen mot irländaren Seamus Power med att sätta en chip för eagle på det 16:e hålet som innebar seger med 3/2.

Texassonen Scheffler kommer att ha publiken i Austin med sig i sin semifinal och skulle han vinna hela tävlingen får golfvärlden en ny världsetta.

– Jag kommer att vara nervös, om du inte blir nervös i sådana här sammanhang är det något fel på dig. Men jag spelar bättre med lite nerver och press på mig, sa Scheffler inför semifinalen mot landsmannen Johnson.

I den andra semifinalen möter vinnaren från 2019 Kevin Kisner, kanadensaren Corey Conners, som slog ut Alex Norén i gruppspelet. Kisner har spelat fantastiskt hela veckan och är expert på matchspel. Han vann tre av de sista fyra hålen mot Adam Scott i åttondelsfinalen för att vinna med 1/0 och tog sedan en komfortabel seger mot Will Zalatoris i kvartsfinalen.

– Jag ger aldrig upp. Jag försöker att få motståndaren att tänka på vad jag gör istället på vad de själva gör, sa Kisner klurigt.

– Det blir en tuff match mot Corey. Han slår betydligt längre än jag men jag ska försöka irritera honom med min puttning.

Klicka här för att komma till aktuell ställning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights