Äta & BoNyheter

En försmak på sommarens grillmeny

Lekfulla korvserveringar på sommarens grillmeny. 🔥🌭 Det är något vi golfare längtar till. Drömmen växer sig allt starkare nu, och för vårt inre ser vi hur vi promenerar runt hemmabanan, spelar golf i trevligt sällskap för att sedan slå oss ned på klubbens uteservering för den där riktigt goda korven. En snabb blick på snöyran utanför fönstret ger signalerar att längtan verkar bli lång. Vårens ankomst väntar många stelfrusna svenskar på, men vi behöver faktiskt inte göra avkall på grillkorv. Det går ju att grilla även på vintern!

Det finns ett stort urval av smakrika korvar och Golfbladet.se kan tipsa om en nyhet. Det är Lithells som i april lanserar sin klassiska grillkorv i en smart liten förpackning om 360 g. Tidigare fanns ingen traditionell grillkorv i mindre förpackning, därför har man sett till att stilla efterfrågan. Lithells Klassisk Grillkorv finns nu i en nättare variant.
– Den mindre förpackningen fyller verkligen en funktion för mindre hushåll, men även för större
sällskap som vill ha en grillmåltid med variation, säger Irène Degerman, Brand Manager Lithells.

Korvwrap, korvspettsmenyn, korvcroissant eller barnsliga favoriten korvfigur. Vilken väljer du?


– Inför 2023 har vi tagit fram lekfulla sätt att servera hela vårt grillsortiment. Perfekt för alla matglada och kreativa matlagare som nu kan skapa matglädje hemma vid grillen, säger Irène Degerman, Brand Manager Lithells. 

Varför inte skapa ett grillverk är något utöver det vanliga? Det är inte svårt eller avancerat utan fantasifullt och kul. Grillade små korvkonstverk som sprider matglädje helt enkelt.
• Korvspettsmenyn: spett med Lithells grillkorv, pommes, färsk chili och krämig chilimayo.
• Korvcroissant: spett med Lithells grillkorv inlindad i frasig smördeg med grillade grönsaker.
• Korvwrap: Lithells Hots, len potatismos, bostongurka & tomat i ett tunnbröd.
• Korvfigur: en helt vanlig korv fast ändå inte, toppad med ketchup, senap och rostad lök.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights