Äta & Bo

Gemytlig lyx i Nyhavn – sov gott i nytt boutiquehotell

Efter en omfattande renovering slår The Huxley Copenhagen nu upp dörrarna till ett nytt boutiquehotell i en vacker byggnad på Peder Skrams Gade i Köpenhamn.

Hotellet, tidigare känt som Best Western Hotel City Copenhagen, drivs av Eva Grimsehl och Claus Hegelund Bruun och har det bästa läget i centrala Köpenhamn, nära Kongens Nytorv och Nyhavn.

Ett eftertraktat hotell i Köpenhamn

”Huxley Copenhagen är en fantastisk vinst för oss och vårt danska erbjudande. Med ett läge som är svårt att slå, och ett ägarpar som tagit hotellet till en helt ny nivå, är vi övertygade om att det kommer att bli ett eftertraktat hotell i Köpenhamn, säger Johan Michelson, VD. Direktör för BWH Hotel Group Scandinavia.

Cristina Vising har inrett de vackra rummen

Alla 81 rum, inklusive den vackra juniorsviten, har kärleksfullt renoverats i samarbete med inredningsexperten Cristina Vising från företaget TA-DAA! Inspirationen är hämtad från det pulserande och vackra närområdet där hotellet ligger. De viktigaste lokalerna för renoveringen var dansk design, personlighet och funktionalitet, vilket gör att gästerna känner sig hemma i en avslappnad och lyxig miljö.

”Omvandlingen markerar en ny början för hotellet Best Western Hotel City Copenhagen, som det har hetat sedan 1955. Under renoveringstiden då hotellet har stängts valde vi med stora investeringar och hårt arbete att ge hotellet ett nytt liv , för att tillgodose resenärens behov 2021 ”säger Eva Grimsehl och Claus Hegelund Bruun”.

Huxley Copenhagen har ett fantastiskt läge för resenärer som besöker Köpenhamn som vill bo i ett av stadens vackraste områden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights