Nyheter

Golf Plaisir – Bästa arrangör av specialresor vid Grand Travel Awards

För 30:e gången höll Travel News sin gala ”Grand Travel Awards” på Grand Hotel i Stockholm. Galan leddes av tv-kocken Tareq Taylor och det delades ut en mängd olika priser under kvällen.

Grand Travel Awards är det tyngsta och mest prestigefyllda pris man kan vinna som researrangör i den svenska resebranschen. Och kategorin ”Bästa specialist researrangör” är en av de svåraste att vinna. Det ställs ännu högre krav på både kunskap och kvalitet för de arrangörer som är specialister inom ett specifikt resesegment.

För första gången någonsin blev det golfresearrangör som hem priset för bästa arrangör av specialresor när kategorin vanns av Golf Plaisir.

– Det är tack vare vårt gedigna intresse för golf och resor som varit utslagsgivande i kampen om den åtråvärda utmärkelsen. Det är både en konst och en utmaning vara störst på golfresor och samtidigt upplevas som en utpräglad specialist, säger Johan Kullenberg, marknadschef på Golf Plaisir.

Motivering av priset löd bland annat:

”Golf Plaisir har en unikt stark position mätt i NPS. Man rankas högst på flera drivfaktorer och exempel är deras service och bemötande samt rätt information före, under och efter resa.”

Peter Browall, CEO Golf Plaisir:

– Vårt målmedvetna arbete med att hela tiden förbättra vårt koncept och de resmål som vi erbjuder våra golfgäster har givit resultat. Vi har tidigare vunnit World Golf Awards som Europas bästa golfresearrangör. Att vi nu även vunnit Grand Travel Awards, i konkurrens med alla andra duktiga specialister, känns som ett erkännande och en kvalitetsstämpel, säger Peter Browall, vd för Golf Plaisir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights