NyheterUtrustning

J.Lindeberg i samarbete med DP World Tour

Det svenska klädmärket J. Lindeberg har inlett ett samarbete med DP World Tour som innebär att J. Lindeberg kommer att bli den officiella klädleverantören på DP World Tour framöver.

Det svenska klädmärket grundades 1996 och har under åren överbryggat golfen och modevärlden och kombinerat modernt mode med hög prestanda och komfort. DP World Tour med sina 44 turneringar i 24 länder lockar topptalanger från hela världen och partnerskapet mellan DP World Tour och J. Lindeberg ska förhoppningsvis höja upplevelsen både på och utanför banan för personal och åskådare.

J.Lindeberg blir även den officiella klädleverantören av två av DP World Tours Rolex Series-tävlingar, nämligen Genesis Scottish Open, som spelas på The Renaissance Club i Skottland 10-14 juli, samt BMW PGA Championship på klassiska Wentworth Club 17-22 september.

– Vi är otroligt stolta över detta samarbete med DP World Tour som är en stor och professionell organisation med honnörsord som kvalitet och innovation, egenskaper som även vi på J. Lindeberg står för, säger Hans-Christian Meyer, VD på J. Lindeberg.

– Vi är särskilt glada över att få klä tourens engagerade personal och se till att de ser bra ut när de gör sitt jobb på ett professionellt sätt. Genesis Scottish Open och BMW PGA Championship erbjuder fantastiska möjligheter för oss att visa upp våra senaste kollektioner och vår design som präglas av en unik funktionalitet och framåtanda.

Guy Kinnings, VD på DP World Tour, ser fram emot samarbetet med J. Lindeberg.

– Golf har aldrig var mer på modet och många märken lockas till vår sport. J. Lindeberg har lett denna trend i decennier med ett sortiment som perfekt kombinerar sport och mode. Vi är glade över att ha ett märke av deras kaliber som vår officiella klädleverantör. Vår personal kommer inte bara att bära J.Lindeberg-kläder när de reser runt i världen, vi kommer även att erbjuda möjligheter för fans att köpa deras sortiment online och vid utvalda tävlingar varje säsong, säger Guy Kinnings.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights