AnnonssamarbeteÄta & BoNyheter

Grand Hôtel öppnar exklusiv champagnebar

Nu får Stockholms bar- och restaurangscen ett nytt tillskott när Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar. I baren får gästerna en unik möjlighet att njuta av ett brett utbud av prestige champagne på glas, däribland Ruinart Blanc de Blancs, Dom Pérignon och Krug. Champagnebaren, som är ett samarbete med Ruinart, lanseras under hösten 2020.

Grand Hôtels nya champagnebar

Grand Hôtel och det välrenommerade champagnehuset Ruinart har tillsammans skapat en ny unik champagnebar. Här kan livsnjutare och connoisseurer njuta av ett stort utbud av noga utvalda årgångs champagner på glas eller flaska. Förra året tillkännagavs att premiumchampagnen Ruinart blev Grand Hôtels nya huschampagne och nu utökas samarbetet ytterligare. På den välfyllda champagnemenyn trängs välkända aktörer som Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon.

– Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en egen champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Tidlös elegans

Tillsammans med Grand Hôtels internationella atmosfär och Ruinarts tidlösa elegans kan gästerna se fram emot en minnesvärd upplevelse i världsklass. Förutom ett brett utbud av prestige champagne, kommer baren att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär.

Läs mer om golf, mat & dryck här>>

– Vi är väldigt tacksamma och stolta över att få möjlighet att förverkliga denna exklusiva champagnebar tillsammans med Grand Hôtel. Ruinart och Grand Hôtel påminner om varandra genom våra traditionsbundna historier fyllda med elegans och exklusivitet. Vi ser därför fram emot att kunna skapa en fantastisk upplevelse för alla besökare. Grand Hôtel är som en juvel i Stockholms innerstad vilket gör oss extra glada att kunna erbjuda Ruinart i Grand Hôtels vackra bar, säger Frédéric Panaïotis, Chef de Cave på Ruinart.

Lanseras i höst

Champagnebaren är ett långsiktigt samarbete mellan Grand Hôtel och Ruinart. Champagnebaren lanseras under hösten 2020 och är öppen från tidig morgon till sen kväll alla dagar i veckan.

Läs mer om golfinspirerad mat& dryck här>>

Foto: Andy Liffner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights