NyheterUtrustning

Härlig koppar-finish på nya TaylorMade-klubbor

TaylorMade gör det svårt att inte hala upp plånboken när man lanserar en vintage-minidriver och ett par järnset i ny, skön kopparfinish.

BRNR Mini Driver Copper

Den här retro-inspirerade klubban lanserades redan för ett par veckor sedan och nya BRNR Mini Copper är en modern twist på en tidlös design. Distinkt kopparstil med retro-logotyper och noggrant komponerade detaljer blandar TaylorMades arv med företagets moderna innovationer.

Kolfiber, titan och stål utgör grunden för BRNR Minis enastående ljud, känsla och prestanda. Med två vikter kan spelaren växla mellan en mer lättspelad standardinställning (13 gram längst bak) och en lågspinnande konfiguration med penetrerande bollbana (13 gram längst fram).

Twist Face, Thru-Slot Speed Pocket och fyra grader loftjustering bidrar till de högpresterande egenskaperna och du kan köpa BRNR Mini Driver Copper redan nu för 5 299 kronor.

P770 & P790 Copper

Modern teknik och klassisk design med 1980-talslogo, Golf Pride TaylorMade Victory Copper-grepp med vintage-stil och en härlig Aged Copper-finish gör redan åtråvärda P·770 och P·790 till järnklubbor som man bara måste ha. De säljs endast online och går på 18 249 kronor, men det får man ta sig råd till!

P·770-järnklubborna har en smidd, ihålig konstruktion som kombinerar skönhet med prestanda. Huvudet är tillverkat i 8620 kolstål med en otroligt tunn träffyta i 4140 stål och Thru-Slot Speed Pocket, vilket gör den het, flexibel och förlåtande trots den kompakta formen.

P·790-järnklubborna har en avancerad bakre vägg med Thick-Thin-konstruktion som strategiskt fördelar massa för bättre prestanda. Varje enskild järnklubba är individuellt utformad med egenutvecklad AI-massaoptimering där vartenda gram är strategiskt placerat för specifika prestandamål.

Tillsammans ger den flexibla träffytan och nya interna formen en ny P·790 med större sweetspot, vilket gör den betydligt bättre än tidigare P·790- generationer. Detta utökar sweetspot och för mer konsekvent bollhastighet och precision.

Båda järnklubborna har FLTD CG som strategiskt placerar tyngdpunkten långt ned i de långa järnen och sedan progressivt flyttar upp den genom setet. FLTD CG är utformat för att ge mer lättspelade långa järn med bättre utgångsvinkel samt scoring-järn med mer spinn.

Läs mer på www.taylormadegolf.eu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights