Nyheter

Hög mysfaktor – så firade golfstjärnorna jul

Golfarna på elitnivå har bytt green mot röda julkulor och gran. Ledighet så här års innebär familjemys för de flesta av spelarna. Julhälsningarna som skickades ut i år visar mycket glädje. Om vi ser till alla twitter- och instagram-inlägg verkar det som om proffsgolfarna verkligen trivdes i hemmets vrå med familj och nära vänner.

Får inblick i golfspelarnas liv

Det vanligt att golfspelare på elitnivå uppdaterar sina sociala konton då och då. På så vis marknadsförs sponsorernas produkter, men det gör också att fansen får lära känna spelarna en aning bättre genom att få en inblick i deras vardag. Bilderna denna helg var många, och vi kan ana att golfstjärnorna verkligen tagit sig tid att fundera på hur de vill säga ”God jul & Gott Nytt År till omvärlden. Den populäraste formen av julhälsningar i år var helt klart ett fint familjefoto.

Traditionellt inför juI år skickade massor av proffs ut sina julkort via Twitter och Instagram. Vi har sammanställt en samling av de allra bästa av julens Twitter-inlägg från proffsgolfens stjärnor nedan. Scrolla ner och njut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights