NyheterTävlingar

Hole-in-one två hål i rad

Frank Bensel Jr. skrev historia på fredagsmorgonen under U.S. Senior Open när han gjorde två hole-in-one i rad. På Newport Country Club i Rhode Island klev Bensel Jr upp på tee på det fjärde hålet, lite irriterad efter en tidig bogey. Hålet mätte 184 yards och Bensel Jr slog bollen rätt i hål. Efter jubel och high-fives från medspelarna klev han sedan upp på nästa tee. Det femte hålet på Newport Country Club är även det en par-3 på 203 yards. Och han gjorde det igen. Hole-in-one på två hål i rad!

Enligt National Hole-in-One Registry är chansen att göra en hole-in-one 1 på 12 500. Att göra två i rad är 1 på 67 miljoner.

– Den första var fantastiskt. Sen sa jag på skoj till mina medspelare att jag skulle göra en till. Och så jag gjorde jag det, vi kunde knappt tro våra ögon, sa en omtumlad Bensel Jr efteråt.

Det här var hans 13:e respektive 14:e hole-in-one i karriären, men de hjälpte honom tyvärr inte att klara cuten i årets U.S. Senior Open. Trots två ettor i scorekortet vände han på 36 slag, ett över par, och kom till slut in på 74 slag. Med sin inledande 75-runda blev det totalt sju slag för mycket för att spela vidare över helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights