NyheterTävlingar

Indoor Golf Group och Golfhäftet lanserar ny golftävling

Golfhäftet anordnar flera golftävlingar, bland annat Golfhäftet Trophy och Under Par Challenge. Nu lanserar man sin allra första inomhustävling, Indoor Open hosted by Indoor Golf Group, som går av stapeln på 19 olika anläggningar i Sverige under februari.

Tillsammans med Indoor Golf Group startar Golfhäftet tävlingssäsongen med ett helt nytt koncept. Tävlingen spelas på 19 olika Indoor Golf Group-anläggningar. Med hjälp av moderna TrackMan-simulatorer genomförs tävlingen på den klassiska banan ”Casa de Campo – Teeth of the dog”. Indoor Open är en partävling som spelas i bästboll-format där man enkelt kan anmäla sig och följa resultaten live via GameBook och på Golfhäftets hemsida.

– På många ställen i Sverige tar det ett tag innan det är grönt på marken och många av oss är redan väldigt sugna på både golf och att få tävla. Tillsammans med Indoor Golf Group har vi därför tagit fram ett helt unikt inomhuskoncept för alla golfare som inte kan vänta längre, berätta Filip Morel, Eventchef på Golfhäftet.

– Vi ser fram emot att få tillgodose tävlingslängtan hos alla golfare där ute och det är alltid spännande att gå i bräschen med ett nytt och innovativt koncept. Vi har precis gått live och har redan 30 anmälda lag vilket är superroligt och över förväntan då det är ett helt nytt koncept, avslutar Filip Morel.

De 19 anläggningarna är spridda från Malmö till Östersund och prisbordet innehåller weekendpaket utomlands, golfprodukter och spel på Bro Hof med Golfhäftet. Tävlingen spelas från 7:e till 20:e februari 2022.

Läs mer och anmäl dig här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights