GolfmodeLivsstilNyheter

J.Lindeberg: ”Vi fortsätter samarbetet med Wallace”

Svenska klädföretaget J.Lindeberg meddelar att de förlänger sitt globala partnerskap med Matt Wallace till den 31 december 2023. Matt Wallace har varit ambassadör för J.Lindeberg de senaste tre åren. Han har tillbringat de senaste två åren som topp 50 i världen och kommer att fortsätta spela på PGA Tour och European Tour.

Vunnit 4 gånger

Brittiska golfspelaren Matt Wallace hade en enastående säsong 2018 med bland annat en hole-in-one som gick viral. På två år gick han från plats 1200 till 43 på den officiella världsrankingen. Han har vunnit European Tour fyra gånger och slutade tidigare i år på fjärde plats i PGA Tour’s Memorial Tournament – med ett av de starkaste fälten i PGA Tourens historia.


Matt Wallace strävar efter att ytterligare etablera sig i golfvärlden de närmaste åren och hoppas kunna lägga till fler vinster och i framtiden få spela i det europeiska Ryder Cup-laget.

Innovativ stil

Överenskommelsen innebär att Matt Wallace kommer att fortsätta spela i golfkläder från J.Lindeberg under alla kommande professionella turneringar.
– Jag är så glad att samarbetet med J.Lindeberg fortsätter. Alla golfare vill spela i kläder som de verkligen gillar och känner sig bekväma i och det är exakt vad jag har med J.Lindeberg, som har ett framförallt så snyggt sortiment. De fortsätter att leverera nya, innovativa stilar och de är lysande. Jag är alltid nyfiken på vad de har planerat för nästa säsong och jag är tacksam och stolt över att jag kommer bära mina
favoritkläder även i framtiden.” säger Matt Wallace.


– Matt Wallace har visat karaktär, beslutsamhet och en kärlek till golf som är så äkta och synlig i allt han tar sig an. Han är en inspirationskälla för golfare över hela världen och vi är glada att kunna fortsätta vårt framgångsrika samarbete, berättar Hans-Christian Meyer, VD på J.Lindeberg i ett pressmeddelande.

Foto J.Lindeberg/Pressbilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights