Nyheter

John Rahm har blivit pappa igen

Lyckan är total och på instagram visar spanjoren John Rahm och hustrun Kelley upp familjens nytillskott. Vilken sötsnos! Bilden talar sitt tydliga språk. Golfproffset Rahm har gått från att spela på topp som världsetta till att trilla ned några pinn på rankingen, men leendet blir bara större. Han har aldrig känt sig så fullkomligt tillfreds med livet. Att bli pappa är en omtumlande upplevelse och en oerhört lycklig känsla. John Rahm kommer att göra allt för att se till att familjen får det bästa han kan ge dem.

Blev pappa för andra gången

Inte ställde han in tävlingen trots bristen på sömn. I stället berättade Rahm att han fick lite extra inspiration inför torsdagens start av FedEx Cup-slutspelet.

John Rahm har blivit pappa igen

Han stod på tröskeln till den första omgången av FedEx St. Jude Championship i Memphis och det var då han meddelade på sin instagram att han och hans fru Kelley välkomnade sin andra sons, Eneko Cahill Rahms, födelse den 5 augusti. Eneko blir lillebror till Kepa , som föddes i början av april 2021, bara några dagar före Masters.

Grattis John och Kelley Rahm!

Här kan ni se ett klipp där John Rahm berättar om hur viktig hans egen pappa var för hans golfkarriär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights