Nyheter

Billy Horschel: ”LIV-tourens spelare är hjärntvättade”

Oj, vad det blåser kring de konkurrerande golftourerna PGA och LIV. Senaste nytt är att domaren i San Jose i Kalifornien inför FedEx-slutspelet avslog de tre LIV-spelarnas, Talor Goochs, Matt Jones och Hudson Swaffords, ansökan om dispens från den avstängning som PGA-touren utfärdat. Billy Horschel säger nu till pressen: ”LIV-tourens spelare är hjärntvättade””

Skandalerna kring LIV-touren fortsätter

Reaktionerna från PGA-tourspelarna har varit återhållsamma. Justin Thomas, Will Zalatoris och Rory McIlroy har uttalat sig positivt om domen. Segraren från FedEx-slutspelet 2014, Billy Horschel, uttalade sig också om LIV Golf ännu en gång och han tror att vissa av spelarna som lämnat för LIV är övertygade om att de ska tillåtas spela på PGA-toren igen. Han har sagt följande:

billy horschel
Billy Horschel : ”De som gått över till LIV-touren är hjärntvättade”

– Spelarna som lämnat PGA-toren tror att de är välkomna att spela där igen. De säger: “Vi ses på PGA Tour igen”. Men jag svarar: “Nej, det gör vi inte”.
Jag är övertygad om att de blivit hjärntvättade. Hur kommer det sig att de är så självsäkra? Billy Horschel menar att PGA har alla rätt att stänga av spelare som valt att hoppa över till den skandalomsusade LIV-touren.

Cameron Smith vill ännu inte säga något om LIV-touren

Världstvåan Cameron Smith sägs vara på väg över och det ryktas im att han skrivit på ett lukrativt avtal med den saudi-stödda LIV-touren. Men golfaren från Australien har ännu inte kommenterat saken inför FedEx Cup-slutspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights