Nyheter

Jon Rahms oväntade beslut: ”Därför åker jag inte till finalen i Dubai”

Världsettan Jon Rahm meddelade i söndags att han inte kommer åka till Dubai för att spela European Tours tourfinal DP World Tour Championship. 

– Rahm hoppar över European Tour 2021-finalen och ger därmed upp chansen att vinna tourens säsongslånga poängtitel för andra gången på tre år, skriver Golfdigest.

Vill ha lugn och ro

Jon Rahms oväntade beslut har att göra med privata angelägenheter. Han avstår från resan för att stanna kvar med sin familj. Det är den officiella förklaringen. Man kan tänka sig att spanjoren behöver återhämta sig efter en lång och händelserik säsong, där bland annat positiva covidtest påverkat spelschemat vid flera tillfällen.

– Den långa säsongen med många toppar och dalar har tagit mycket energi. Jag känner att jag behöver tid att ladda batterierna och spendera kvalitetstid med min familj, skriver Rahm i ett uttalande.

Det är lätt att förstå att Rahm vill stanna hemma med sin familj. Snart är det jul och då vill ingen vara långt i från släktingarna. I Jon Rahms fall har han dessutom en unik julhelg att se fram emot. Det blir hans sons första! Så visst blir det speciellt för familjen Rahm i år när det ska pyntas och fixas. Vem vill inte vara med sina barn när tomten är på väg och klapparna ska slås in?

Fick en son

På självaste påskdagen såg lille Rahm junior dagens ljus och glädjen var stor. En stolt pappa visade upp sin fina familj från BB. Söndagen den 4 april 2021 födde Jon Rahms hustru Kelley Cahill sonen Kepa Cahill Rahm.

jon rahm kepa

 

Läs mer om: Rahms babylycka>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights