Nyheter

Se golfproffsens personliga julhälsningar

Alltid lika proffsigt eleganta på banan. Men hemma i stugvärmen kastar golfarna av sig sponsor-pikén, kepsen med företagsloggan och förvandlar sig till mystomtar Vad är det egentligen de tar på sig till jul?

Skratta eller gråta?

Ska man skratta eller gråta? Det är frågan efter Golfbladets unika kartläggning av tour-spelarnas julmundering. Vi börjar med en film från Instagram. Det är svenske Peter Hansson från Bokskogens GK, som skojar till det med hemstickad pullover. Och texten är faktiskt lite kul, inte sant!

Vem brukar vilja synas på bild i komiska sammanhang? Nu gissade ni säkerligen på Ian Poultry och det stämmer bra. Men först tar vi en glimt på en annan lustigkurre på sociala medier, Phil Mickelson.

Med klockren tomteluva, Tiger Woods-röd t-shirt och vita shorts kan inte julstämningen bli bättre hemma hos amerikanen.

Förra året var det en lågmäld pandemi-jul för alla, och många proffsspelare tog det riktigt lugnt med familjen. Spanjoren Sergio Garcia delar ofta med sig av kärleksfulla bilder på sin hustru och på sina barn. Här kan vi se skillnaden i firande när det var restriktioner i Spanien och i år, när hela tjocka släkten träffades i ett festligt sammanhang.

Julen 2020

Och i november 2021 firade familjen Garcia vännen Carlos födelsedag – festligt värre!

Det ska bli spännande att se Sergio Garcias julkort i december.

Ho Ho Ho – julkul var det också hos Tony Finau

Tony Finau ville också önska följarna på Twitter God jul och skickade denna fina hälsning. Familjen poserar framför en tomtefar iförd munskydd. De bär inte röda tomtekläder, men däremot har man anammat en mer disciplinerad klädkod. Hustrun Alayna och en av sönerna matchade gröna julkransen. Vad gör det att dottern har hål på jeansen i juletid – även en ständig tvåa (som Tony Finau kallats) får bra med prispengar. Säkert finns det ett par nya jeans i ett av paketen under granen.

Hela och rena ville Brooks Koepka och hans fästmö Jena Sims vara till jul förra året. Lite spexigt poserade de i tomtekläder på en tvättomat.

Vi kan bara ana vad som komma skall på Ian Poulters instagram-konto. Man kan tänka att han får lite hjälp på traven av sina barn när det kommer till att göra alla de roliga klipp, som han visar. Den här exempelvis:

Nya julhälsningen ser vi fram emot. Den kommer senare i december. Tills dess kan vi avnjuta förra årets julbild, som var väldigt ”vanlig” i Poulter-mått mätt. Eller vad säger ni själva om bilden nedan (Kommentera gärna i kommentarsfältet under artikeln!)?
Men julgranen bakom avslöjar att detta är en kreativ och härlig familj. Vilket överdåd i pyntet!

Pyjamasparty för Billy Horschel

Nästa bild visar en amerikansk tour-spelare, som ofta klär sig galant ute på banan. Man kan ju undra om det finns ett Ullared även i Florida? Billy Horschel är en äkta toffel på hemmaplan, men visst är det väl en gullig bild?

Billy är inte ensam om att mysa omkring i huset iförd likdan pyjamas som övriga familjemedlemmar.Här kommer en julhälsning till med godnatti-tema från engelsmannen Luke Donald och grekiska hustrun Diane Antonopoulos.

Foto: Twitter och Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights