NyheterThe Masters

Ludvig Åberg och 13 rivaler från LIV Golf Tour på Augusta

Svenske golfstjärnan Ludvig Åberg har fått två saftiga erbjudanden från LIV Golf League. Men han tackar nej. Trots de hiskliga summorna som skulle bli hans, om han skrev på avtalet. Fortfarande blossar den stora rivaliteten mellan PGA-spelarna och de på LIV. The Masters 2024 kommer att bli scenen för dramatik när 13 spelare från den saudi-stödda golftouren slår ut på Augusta National Golf Club nästa vecka.

masters
The Masters

Vilka spelare kommer, och vilka dyker inte upp när The Masters på Augusta National Golf Club sätter igång? En sak är säker: det blir ett startfält fullt av stjärnor och spännande spelare som gör sig redo att tävla om den åtråvärda gröna kavajen.

Stjärnspäckat startfält inför The Masters 2024

Årets Masters, som går av stapeln från den 11:e till den 14:e april, kommer att locka spelare från hela världen. Bland dem finns en imponerande grupp från LIV Golf League. Ett fyrverkeri av spekulationer har föregått listan över de 13 spelare därifrån som ska vara med.

Vilka spelare från LIV Golf Tour kommer? Svaret är:
Bryson DeChambeau, Sergio Garcia, Tyrrell Hatton, Dustin Johnson, Brooks Koepka, Adrian Meronk, Phil Mickelson, Joaquin Niemann, Jon Rahm, Patrick Reed, Charl Schwartzel, Cameron Smith and Bubba Watson

Patrick Reed tar på sig Masters-kavajen den gröna
Patrick Reed är en av mästarna som vunnit The Masters

En av de mest framträdande spelarna från LIV Touren, som är inbokad för att delta, är den spanska stjärnan Sergio Garcia. Garcia, som har en fribiljett till The Masters efter sin dramatiska seger i särspel på Augusta National 2017, kommer säkerligen att vara en spelare att följa noga under tävlingen.

Men Garcia är inte ensam bland LIV Golf League-spelarna på Augusta. LIV Golf-spelarna ger en speciell dynamik till årets Masters. Rivaliteten mellan PGA tourspelarna och de på den saudiskt stödda touren glöder fortfarande.

Spelar legendariska hål

För fans runt om i världen kommer det att bli en oslagbar chans att se dessa superstjärnor, när de spelar de legendariska hålen på Augusta National.

Men det är inte bara LIV Golf League-spelare som kommer att göra Masters 2024 till en oförglömlig tävling. Med en mix av etablerade mästare, lovande unga talanger och de som är ute efter att göra sitt namn känt på den största scenen i golfvärlden, kan vi förvänta oss en tävling full av dramatik och spänning.

Med en blandning av erfarna veteraner och hungriga utmanare lovar årets turnering att leverera golf på allra högsta nivå.

Ludvig Åberg står fast i beslutet att avvisa LIV Golf League

Den unge golfstjärnan Ludvig Åberg har två gånger avvisat lockande erbjudanden från LIV Golf League. Efter sin seger i RSM Classic under hösten blev Åberg snabbt ett hett namn på golfscenen, och det var då LIV Golf League valde att kontakta honom. Trots att erbjudandet kan ha frestat många andra golfare, stod Åberg fast vid sitt beslut att tacka nej.

– De hörde av sig till mitt managementbolag. Men jag hade redan innan varit tydlig med att säga: ’Oavsett vad de kommer med så säger jag nej'”, berättar Ludvig Åberg.

Åbergs beslut att avvisa LIV Golf League erbjuder insikt i hans starka vilja och tro på de karriärval han har gjort. Trots möjligheten till ökade ekonomiska fördelar eller andra lockande incitament valde Åberg att följa sin egen väg och fortsätta sin karriär på PGA-touren.

ludvig åberg
Ludvig Åberg

Åbergs har fått respekt för sin karaktär och sitt fokus. Han ses som en begåvad golfspelare och en ung man, som är stadigt rotad i sina principer och beslut. För Åberg handlar det om att vinna tävlingar, men även att göra det på ett sätt som är hör ihop med de värderingar han har.

Ludvig Åberg har mod att stå emot

Med sin tydliga inställning och envishet fortsätter Ludvig Åberg att vara en spännande spelare att följa på PGA-touren. Hans mod att stå emot yttre påtryckningar och fatta beslut som är rätt för honom själv kommer utan tvekan att fortsätta att forma hans framgångsrika karriär inom golfvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights