NyheterThe Masters

Jesper Parnevik expert i SVT under Masters

Årets Masters blir en oförglömlig upplevelse för både spelare och åskådare runt om i världen. Sändningstiderna för detta episka evenemang har blivit en efterlängtad nyhet för många som sitter klistrade vid sina TV-skärmar för att följa varenda slag. I år är inget undantag. SVT har lyckats knyta till sig en av Sveriges mest älskade golfprofiler, Jesper Parnevik, som expertkommentator för sändningarna.

I dag är hela familjen Parnevik känd för svenska folket. I torsdags kom omtyckte imitatören och revyartisten Bosse Parnevik och hans hustru Gertie till premiären av Anakronisten på Intiman i Stockholm. I samma veva skrev deras omtyckte son, Jesper Parnevik, på ett kontrakt för SVT.

Analyser från Parnevik

För dem som vill följa varje slag kommer SVT att erbjuda omfattande sändning av Masters 2024. Sändningarna kommer att vara spridda över flera dagar och inkludera allt från spännande tävlingsrundor till exklusiva intervjuer och analyser från Parnevik och andra experter.

Parnevik, en av Sveriges främsta spelare genom tiderna, är inte främmande för den unika atmosfären och de krävande förhållandena på Augusta National. Hans karriär har omfattat många framträdanden på den största av golfscener, och hans insikt och expertis kommer att vara ovärderliga för SVT-tittarna under The Masters sändningarna.

Större än julafton!

När han uttalade sig om sitt engagemang som expert för SVT, kunde Parnevik knappt dölja sin entusiasm inför den kommande tävlingen.
– Det är större än julafton, sa Parnevik och satte tonen för den enorma spänning, som omger detta evenemang.

Jesper-Parnevik leder SVT-sändningarna under the Masters 2024

Golfvärlden håller andan när Augusta National Golf Club förbereder sig för ännu en storslagen upplaga av The Masters. Med blomstrande azaleor och de ikoniska gröna fairwaysen är det dags för golfens kungliga evenemang att återigen välkomna världens bästa spelare till det prestigefyllda mästerskapet.

Årets största olftävling!

För golffans runt om i Sverige är det dags att fylla i tv-kalendern hemma och förbereda sig för en oförglömlig golffest när The Masters drar igång. Med Jesper Parnevik vid rodret för expertanalysen kan tittarna förvänta sig en unik inblick i den magnifika golfvärlden som bara Augusta National kan erbjuda.

Så knappa in SVT och gör er redo att följa med på en resa genom golfens mest ikoniska mästerskap. The Masters 2024 bjuder på dramatik, och du vill inte missa en enda sekund. Eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights