NyheterUtrustning

Lyckad första dag för Scandinavian Golf Fair

Under fredag och lördag så genomförs den nyetablerade mässan Scandinavian Golf Fair för första gången på Karlstad CCC. Mässans första dag är avslutad och både utställare och besökare är positivt överraskade över succén.

Mässhallen har varit full av glada och förväntansfulla golfare hela dagen. Det är en härlig känsla att efter år av planering äntligen få öppna dörrarna till mässan. Och det känns som ett bra första resultat för något som vi vill bygga vidare på och utveckla ytterligare säger Jimmy Rönngren, projektledare, Karlstad CCC.

Flera som ställer ut

På mässgolvet möts besökarna av en stor variation av utställare, allt från golfklubbor, kläder, och tillbehör, till utställare som Husbilslandet, Knistad Herrgård, Selma Spa och Jordelit.

– Väldigt trevligt upplägg med en bra blandning av utställare så man både kan handla inför golfsäsongen och få tips på bra destinationer att åka till för att spela golf. Det har varit jättekul att träffa så mycket människor och mingla med likasinnade – ett extra plus för avslutet med AWn nu på fredagen säger Ann-Chatrine Connedahl som besökte mässan under fredagen.

Lyckad första dag för Scandinavian Golf Fair. Foto: Jeanette Dahlström

– Vi är supernöjda med initiativet med en golfmässa i Värmland. Vi kan redan nu säga att vi skulle vilja permanenta mässan så att det fortsättningsvis blir den nya starten på golfsäsongen. Man ser verkligen suget i besökarnas blickar om att få komma i gång med årets säsong. Jag ät helnöjd med mässans första dag. Anders Bäckström, vd och klubbchef, Bryngfjorden Golf.

Mässan passar som hand i handsken

– Det här är verkligen helt rätt mässa för oss. Som golfbana med boende på ett lagom avstånd från Värmland så passar målgruppen på mässan oss som handen i golfhandsken, säger Lisa Johansson, marknadschef på Knistad Herrgård och skrattar. Vi kommer mer än gärna tillbaka nästa år avslutar hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights