Nyheter

Markus Westerberg utsedd till PGA Professional of the Year

PGA Future Fund PGA Professional of the Year Award delades ut för första gången för tjugo år sedan och gick då till Annika Sörenstams berömda coach, Henri Reis. I år var det Markus Westerberg som fick ta emot den prestigefyllda utmärkelsen med följande nominering:

”Med breda och djupa akademiska kunskaper inom psykologi och beteendevetande tillsammans med mångåriga erfarenheter från tourspel och golfinstruktion, undervisar och arbetar Markus på ett sätt som stöds av bred forskning inom inlärning- och prestationspsykologin.

Med boken Golfens sjätte sinne, och genom många och uppskattade föreläsningar i Sverige såväl som internationellt, beskriver Markus på ett ögonöppnande och förklarande sätt vad som påverkar huruvida vi lyckas med det vi vill i golfspelet. Under 2023 har han även med den banbrytande ”uppfinningen”, analys- och träningshjälpmedlet deWiz, givit PGA Sweden stor uppmärksamhet även på den internationella scenen.

Markus brinner för golfen, alla dess utövare och hela kulturen kring spelet, och han är med sitt engagerade arbetssätt och forskningsgrundande nygamla metoder en mycket bra ambassadör för vår PGA Sverige.”

Till utmärkelsen får Markus även ett stipendium från PGA Future Fund på 25 000 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights