Nyheter

Nu lanseras Greenfee.Golf – en helt digital golfklubb för golfare i Europa

Greenfee.Golfs affärsidé är att erbjuda ett prisvärt golfmedlemskap för golfare i Europa som övervägande spelar på greenfee. Tjänsten utgörs av två delar – ett golfmedlemskap och attraktiva erbjudanden på greenfee från golfbanor över hela världen.

Genom att erbjuda ett medlemskap för golfare som inte vill låsa sig till en golfklubb tar Greenfee.Golf greenfeemedlemsskap till nästa nivå. Med Greenfee.Golf kan golfare på ett prisvärt sätt bygga sin egen golfvärld bestående av de banor de vill spela, när de vill spela dem.

– Vi vill öka flexibiliteten för golfspelare genom att erbjuda en tjänst som gör det möjligt för spelare över hela Europa att hitta och utforska banor på nya golfklubbar. säger Johan Mihkelson Ringqvist, medgrundare till Greenfee.Golf och ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö.

Sedan Ekholmsnäs Golf Lidingö lanserade sina medlemskap för greenfeespelare 2014 har relativt lite hänt på marknaden. Som ett första steg att nå ut till golfare i Europa laserade Ekholmsnäs Golf Lidingö en internationell satsning för medlemskap 2017 genom plattformen Swedish Golf Alliance. Swedish Golf Alliance lyfts nu in i den nystartade tjänsten Greenfee.Golf.

– Vi har sett vilket enormt genomslag greenfeemedlemskap har fått i Sverige och vi ser stor potential för samma utveckling på den europeiska marknaden, som idag omfattas av ca 10 miljoner golfare. Till medlemskapet adderar vi erbjudanden och rabatter på greenfee, något som vi ser saknats i dagens greenfeemedlemskap, säger Johan Mihkelson Ringqvist.

Tjänsten lanserades i december 2022 som ett prisvärt, helt digitalt golfmedlemskap för golfare i Europa. Under våren 2023 kommer den andra delen av tjänsten att lanseras med erbjudanden på greenfee från banor över hela Europa.

– Med Greenfee.Golf vill vi ta succén greenfeemedlemskap ut i Europa på riktigt. Vi är övertygade om att den låga prisnivån för ett medlemskap kombinerat med attraktiva erbjudanden på greenfee, över tid, ska öppna upp golfsporten till fler (precis som vi sett att det gjort i Sverige), säger Johan Mihkelson Ringqvist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights