Nyheter

Peter Hanson blir ambassadör för Abacus

Peter Hanson har skrivit ett 3-årigt avtal med Abacus Sportswear och kommer att vara ett av varumärkets ansikten utåt. Peter har haft ett kortare uppehåll från touren på grund av ryggproblem men är nu tillbaka i toppform.

– Det ska bli otroligt roligt att starta upp min 20:e säsong på European Tour i Oman om några veckor. Planen är lagd och förberedelserna är inne i slutskedet inför årets säsong. Det ska bli extra roligt att starta upp säsongen med min nya samarbetspartner Abacus Sportswear. Det blir väldigt spännande att se vad vi kan uträtta tillsammans.

Sven-Olof Karlsson, grundare och VD på Abacus Sportswear tillägger:

– Vi är exalterade att Peter har valt att spela i Abacus kläder i sin nysatsning 2020. Det är roligt att få vara del i Peters resa, speciellt då han har höga krav på hur kläderna ska fungera på banan, men lika mycket för den sympatiska person som Peter är. Peters roll som Abacus ambassadör kommer att kombineras med produktutveckling och att vi får ta del av Peters långa erfarenhet och stora kunnande. Det ska väldigt bli spännande att följa Peters kommande framgångar. 

Peter Hanson under Oman Open 2019 Foto: Getty Images

Peter Hanson är född 4:e oktober 1977 och har representerat Europa i Ryder Cup två gånger, och har vunnit sex tävlingar på Europatouren. Han har som bäst varit rankad som 17:e i världen. Han har hunnit spela 29 majors och 22 WGC tävlingar. Höjdpunkten i majorsammanhang är 3:e platsen i US Masters 2012. 

Om Abacus Sportswear

Abacus Sportswear grundades 1991 och har vuxit till ett av golfensvärldens framgångsrika internationella klädmärken, kända för sin funktion, design och kvalitet.

Abacus Sportswear är en pionjär inom högpresterande vattentäta stretchplagg, och tillverkar funktionella och smarta kläder för den aktiva golfaren. Abacuskläderna har utvecklats från en passion för golfen och kombinerar svensk design, kvalitet och funktion för att ge fullständig rörelsefrihet. Abacus finns i över 25 länder med starka marknadspositioner i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Holland och en växande närvaro i Asien och USA.

Abacus Sportswear har varit officiell leverantör till European Solheim Cup Team 07,09,11,13,15, 19 och är en licensinnehavare till The Ryder Cup. Abacus förser elitär amatörgolfare och landslag och är en partner till bla Deutscher Golf Verband och Norweigan Golf Union. www.abacussportswear.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights