NyheterUtrustning

Nya Frontline-modeller från Cleveland Golf

Clevelands Frontline-putters lanserades för några år sedan och blev då en succé tack vare det nya tänket att sätta vikterna långt fram i putterhuvudet för att lättare få bästa bollträff.

Nu har man spunnit vidare på framgångarna och gjort sex nya modeller i Frontline-serien. Det utökade sortimentet gör att man nu kan hitta den perfekta puttermodellen som precis som tidigare har vikterna framme i putterhuvudet vilket gör det lättare att få en bättre rull, även om man missar sweetspoten.

– Cleveland Golf Frontline putters har förändrat hur vi tänker på viktning i putters, menar Joe Miller, European Product Expert på Cleveland Golf.

 – Att ha vikten så nära träffytan som möjligt samtidigt som du maximerar MOI, ger de rakaste putterna som någonsin uppmätts. Frontline-tekniken har eliminerat att bollarna inte rullar som de ska när man missat sweetspoten. Oavsett var du träffar kommer bollen att gå rakt. När vi nu lägger till nya modeller får användarna en mängd olika möjligheter att hitta en putter som passar dem perfekt.

De nya Frontline-modellerna för året är: Frontline 2.0 Flow Neck, Frontline 8.0 Slant Neck/Single Bend, Frontline 10.5 Slant Neck/Single Bend och Frontline Elevado Plumber’s Neck.

Priserna för de nya bladmodellerna är 1 899 SEK och 2 099 SEK för de nya malletmodellerna och finns tillgängliga i butik från den 20:e mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights