Golfbanor utomlandsNyheter

Nytt lyxboende vid Persiska viken

Al Zorah ligger 30 minuter från Dubai och anses vara ett av Förenade Arabemiratens mest spektakulära turistmål. Här i emiratet Ajman byggs det för fullt vid havet med olika typer av boenden i närheten av Al Zorah Golf Club med utsikt över Persiska viken. Gångvägar, jogging- och cykelleder, restauranger och caféer, en småbåtshamn, strandnära villor och lägenheter gör det till en häftig plats för hela familjen.

Nu byggs en marina i närheten av både stranden och golfbanan som kommer att innehålla 157 lyxiga lägenheter. Gateway Porto Al Zorah kommer att innehålla lägenheter med en, två eller tre sovrum med utsikt den närliggande småbåtshamnen.

Förutom ett vardagsmedlemskap på Al Zorah Golf Club, kommer lägenhetsinnehavarna att få medlemskap i Al Zorah Beach Club. Dessutom kommer de att få rabatter om de vill ha sin båt i Al Zorahs småbåtshamn samt ett Al Zorah City Resident Card, vilket ger dem rätt till erbjudanden på Al Zorah-ägda restauranger och restauranger.

Lägenheterna kommer att vara från 65 kvadratmeter upp till drygt 300 kvadratmeter med tre sovrum. I fastigheten kommer det även att finns gym, pool, lekplats bland mycket annat.

Inspirerade av minimalistisk medelhavsarkitektur har lägenheternas interiörer designats för att sudda ut gränsen mellan inomhus och utomhus. De ska rama in den nästintill oändliga utsikten samtidigt som de säkerställer en lugn miljö för privatliv. Glasrutor från golv till tak får ut det mesta av det naturliga ljuset och utsikten utanför.

– Vi är glada över att lansera Gateway-projektet denna månad, säger George Saad, VD för Al Zorah Development Company.

– Lägenheterna ligger nära stranden med en fantastisk utsikt över golfbanan och mangrovereservatet. Här erbjuds en marin livsstil nära naturen och vi hoppas att de tilltalar golfare, familjer, pensionärer, expats och alla som söker ett andra hem.

Al Zorah City anses vara en av Förenade Arabemiratens mest spektakulära turistdestinationer i Emiratet Ajman. I mitten ligger 18-håls mästerskapsgolfbana, kompletterad med en badort och hotell, samt en rad mysiga matställen, som gör att invånare och gäster kan njuta av det bästa av lokala och internationella rätter.

Al Zorah Golf Club stoltserar med den första Nicklaus Design-layouten i Förenade Arabemiraten, öppnade för spel 2015. Banan slingrar sig runt ett naturligt mangrovelandskap. Vattnet på banan är i spel beroende på om det är ebb eller flod. Det som gör den unik är att man lagt flera av utslagen på små konstgjorda öar ute i vattnet som man kommer till via ett vackert brosystem. Efter rundan kan man njuta i ett toppmodernt klubbhus utrustat med ett gym, simbassänger och tennisbanor, Al Zorah Golf & Yacht Club.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights