Nyheter

Sweetspot och BookVisit skapar världens första helhetslösning för golfpaket

Sweetspot och Bookvisit, två ledande företag inom sina respektive områden, har förenat sina krafter för att utveckla en integration kallad Sweetspot Golf Package som ska göra hanteringen av bokningar för golfpaket till en enkel och smidig lösning för kunden.

Med Sweetspot Golf Package kan golfdestinationer minimera administrativt arbete och undvika dubbelarbete samtidigt som de maximerar intäkterna från golfpaket. Besökare på golfklubbarnas hemsidor kan enkelt komma åt paketlösningen och initiera en bokning. Dessutom ges spelarna möjlighet att själva sköta sina avbokningar enligt destinationens avbokningsregler.

– Genom att dra nytta av BookVisits anslutning till PMS för hotellrum och Sweetspots bokningsplattform för golf har gästerna möjlighet att bekvämt boka både hotellrum och starttider innan de avslutar bokningsprocessen med onlinebetalning. Framtiden ligger i att bygga både smarta onlineflöden men också att understödja den operationella effektiviteten, säger Fredrik Norbeck, Business Unit Manager på BookVisit.

En av de mest spännande funktionerna med denna integration är att Sweetspot samlar in data och analyserar bokningar för att rekommendera optimal prissättning för olika säsonger. Detta gör att golfdestinationer kan optimera intäkterna och öka antalet bokningar genom att erbjuda rätt golfpaket till rätt kund vid rätt tillfälle.

– Vi är övertygade om att denna banbrytande integration mellan Sweetspot och BookVisit kommer att revolutionera golfdestinations-industrin i Europa genom att effektivisera bokningsprocessen, öka intäkterna och erbjuda en förstklassig bokningsupplevelse för golfare, avslutar Henrik Ahlin, CEO och grundare på Sweetspot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights