Nyheter

RUFF Golf öppnar i Stenungsund

Till hösten öppnar RUFF Indoor Golf sin första inomhusanläggning i Stenungsund. RUFF Stenungsund kommer att ha fyra golfsimulatorer med den senaste Trackmantekniken och dessutom en golflounge med restaurang och bar.

– Jag vill ge Stenungsund något som inte funnits här tidigare, ett nytt sätt att umgås oavsett om man är golfare eller inte. Jag tycker dessutom att RUFF har en genomtänkt långsiktig affärsplan och är imponerad av framtidsplanerna som backas upp av en proffsig ledning, säger Magnus Ljung som kommer att driva RUFF Stenungsund.

Magnus Ljung kommer att driva RUFF Stenungsund.

I lokalerna kommer det även att finnas en lounge med restaurang och bar eftersom man vill erbjuda sina besökare en helhetsupplevelse där trivsel, umgänge och förstklassig service är lika viktigt som golfen.

– En viktig del av RUFFs koncept är att erbjuda ett härligt häng i en skön miljö som inte enbart tilltalar de mest inbitna golfaren utan även kompisgäng, arbetskollegor och barnfamiljer. RUFF har något för alla, säger Alex Bengtsson, vd och grundare av RUFF Golf.

RUFF Stenungsund blir RUFFs tioende anläggning i Sverige när den öppnar. RUFF har även via franschise tre anläggningar i DACH-regionen och under de kommande fem åren kommer ytterligare 17 RUFF-anläggningar öppna upp i Nederländerna.

Spela på närmare 300 banor världen över

I RUFFs TrackMan-simulatorer kan besökarna välja att spela på närmare 300 banor från hela världen, bland annat på världskända banor som St Andrews Old Course, Valderrama och Muirfield Village men även svenska Barsebäck. TrackMan erbjuder även mer lekfulla sätt att utnyttja simulatorerna, till exempel kan man utmana kompisarna i minigolf eller jaga monster med golfbollar. TrackMans inbyggda AI-coach kan dessutom erbjuda spelare insikter som gör deras spelande mer medvetet och effektivt.

– AI-tekniken i våra simulatorer optimerar dig som spelare. Du får konkreta förslag på vad du ska göra för att förbättra ditt spel. Förutom uppmaningar om vad du kan förbättra får du också värdefulla insikter om ditt eget spel och din spelteknik, säger Alex Bengtsson.

RUFF Stenungsund räknar med att ha öppet under större delen av året, även om man under sommaren kommer att fokusera mer på kvällar och event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights