NyheterTävlingar

Phil Mickelson dansar sig till en plats i Ryder Cup

Phil Mickelson är en lustigkurre av stora mått. Det vet golffansen som följer honom på sociala medier. Speciellt en video har toppat månadens tittarlista. Phil Mickelsons senaste Instagram-video är en snackis och det handlar inte om golftips den här gången, vilket många trodde när de klickade på den. Istället ger 50-åringen oss alla en danslektion!

Har inte saktat ner

Den här mannen kan göra allt, eller hur? Att fylla 50 har inte saktat ner Mickelson det minsta. Här kan ni se golfspelaren ”moves”.

Med Ryder Cup i sikte har han satt ett mål. Phil Mickelson är i dagsläget långt ifrån att ta en plats i laget, men det är dit han vill.
– Jag ska spela Ryder Cup, menar han.
– Bra för mig är att poängsystemet är viktat mot det år Ryder Cup spelas, vilket ger alla spelare en möjlighet. Om man spelar bra kan man få en plats i laget, sade Mickelson inför veckans European Tour-tävling – Saudi International.

Finns en chans

Chansen finns. Men många tror att den är liten. Dock finns det inga hinder för Phil Mickelson, som är en veteran inom sporten och har imponerat så länge ute på golfbanna. Det är fyra majors kvar att spela och många andra tävlingar innan laget ska tas ut. Tolv platser finns det att slåss om.
– Som det ser ut just nu har jag inte förtjänat en plats. Så jag måste spela bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights