NyheterUtrustning

PINGs nya damkollektion med höstfina golfkläder

Damkollektionen med golfkläder för höst/vinter 23 är PINGs största hittills och innehåller tre unika och tidlösa mönster i nya säsongsbetonade färger, designade med stil och mångsidighet i åtanke. På så sätt kan kvinnliga golfare matcha sin outfit från lager till lager, beroende på rådande väderförhållande.

Mosaic Print är ett mönster inspirerat av traditionell spansk keramik. Lyxiga toner av Purple Plum och mjuk Lavender Mist skapar en stilren och mångsidig look över flera produktkategorier.

Winter Bouquet är den andra paletten och den kombinerar ett blommigt mönster i mjuka nyanser av Stone Blue och Angel Falls.

Slutligen erbjuder Heritage Collection ett tidlöst texturerat tryck i en monokrom färgpalett, kombinerat med nyansen Rosebud, för att skapa en både lyxig och sportig estetik.

Niki och Lola är nytillskott i damernas ytterplaggssortiment och använder den lätta och luftiga Sorona Aura-fodringen för att säkerställa optimal komfort och värme. Lola är en vändbar väst som ger möjligheten att välja mellan en enfärgad sida eller den tryckta sidan för att skapa en mer iögonfallande look.

Fler stickade plagg

PING fortsätter även att bredda utbudet av stickade plagg för kvinnliga golfare. I kollektionen med golfkläder återfinns ett antal nya stilar som alla är tillverkade av en merino-blandning av hög kvalitet. Breanna är ett nytt plagg i form av en sofistikerad jacka med extra skydd i form av quiltat yttre lager. Hartley är ett fodrat tröjalternativ med half-zip som håller värmen under kalla och blåsiga dagar på banan.

Höstfina golfkläder

Wendy är också en nykomling i damkollektionen och är med sin smickrande halsdesign tillgänglig i samtliga tre färgpaletter vilket gör den till det perfekta lagret att ha under Lola-västen eller för att komplettera Breanna för en stilren look.

PING satsar på färg och textur

Zenya är ytterligare en nyhet, denna halv-zip-långärmade toppen erbjuder mångsidighet och passar både som understa lager eller ovanpå ett baslager. Zenya är tillverkad i ett mjuk SensorCool®-material med skön textur och är designad med kontrasttryck på sidorna vilket gör att den matchar säsongens samtliga färgpaletter.

Utöver klädesplaggen finns det även en hel del accessoarer för alla de golfare, som förbereder sig för vintermånaderna. Paulina är en SensorWarm-fleecefodrad keps som finns i fyra olika färger. Chance, en stickad huvudbonad med skärm kommer i färgerna Winter White och Lavender Mist och är ett fantastiskt nytillskott till PINGs utbud av huvudbonader för kvinnliga golfare. Sist men inte minst, Zoe, en vändbar fleece-fodrad halsvärmare som ger överlägset skydd på kalla och blåsiga dagar. Tillgänglig i alla tre färgpaletter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights