Nyheter

RUFF Golf lanserar i Nederländerna – minst 17 anläggningar ska öppnas

Indoor golf-konceptet RUFF Golf lanseras under 2024 i Holland. Den första anläggningen ska enligt plan stå färdig under det årets första halvår. Totalt kommer minst 17 anläggningar att öppnas upp i Holland av H19 Enterprises som köpt master franschise-rättigheterna för landet.

RUFF Golf har sålt master franchise-rättigheterna för Nederländerna till det holländska bolaget H19 Enterprises, vilket betyder att de tar över rollen som franchisegivare i området. Ambitionen är att etablera RUFF-konceptet i Holland under 2024 och en första anläggning ska stå klar innan sommaren. Minst 17 anläggningar kommer sedan att sättas upp under de kommande fem åren och avtalet löper under 10 år. 

– Holland har varit ett av de länder som varit i toppen på vår önskelista från dag ett. Benelux, med Holland i spetsen, var det självklara valet för oss att kika efter etableringsmöjligheter i eftersom det är länder med flest golfare per golfbana och en kultur som passar vårt koncept perfekt. Det finns även en lucka i marknaden som gör satsningen väldigt intressant, säger Alex Bengtsson, vd på RUFF Golf. 

Alex Bengtsson, vd på RUFF Golf.

RUFF Golf har genom ett franschiseupplägg sedan tidigare redan tre anläggningar i DACH-regionen och sju i Sverige. Det senaste samarbetet betyder alltså att det totala antalet anläggningar blir 27 i Europa. Alla RUFF Golfs anläggningar är utrustade med den senaste tekniken från Trackman.

– Vi ser ett ökat intresse för golf, och för nya former att spela och umgås, vilket är precis det vi kan erbjuda. Jag har ett stort förtroende för H19 Enterprises och ser fram emot vårt samarbete i Beneluxområdet, säger Alex Bengtsson, vd på RUFF Golf. 

H19 Enterprises ägs och drivs av entreprenörerna Johan van der lijcke, Peter Gabes och Johan Hus som idag driver ett franchisekoncept i nederländerna som heter Racesquare.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights