NyheterTävlingar

Se bästa slagen från British Open 2021

Valde ni stranden i stället för att titta på golfen, kan vi komma med en snabb uppdatering här och bjuda på en film, där ni ser höjdpunkterna från tävlingen. I ledning efter första rundan är sydafrikanen Louis Ooshuizen, som varit medlem på PGA European Tour sedan 2004 och visat imponerande form under 2021. Efter sin insats berättade han i intervjun med pressen:

– Det var förmodligen den mest perfekta rundan jag kunnat spela, sade en lycklig Oosthuizen.
– Jag gjorde inte många misstag. När jag hade chans att göra birdie, satte jag puttarna. Så ja, en mycket bra och solid runda.

Det går bra nu

Under sin golfkarriär har sydafrikanen spelat ihop en förmögenhet. Enligt Golfdata finns det hela 319 195 485 sek på bankkontot. Med totalt 19 andraplatser i bagaget är 27-åringen nu sugen på att få hålla The Claret Jug i sina händer efter tävlingens slut.

Läs mer om Oosthuizen>>

Louis Oosthuizen i British Open 2021

Han vann British Open 2010 och har därefter varit majortvåa hela sex gånger. Nu gör Louis Oosthuizen ett nytt försök att nå hela vägen – och det har börjat bra. Oosthuizen gick ut starkt och slutade på totalt sex under par.

Vilken comeback för Kinhult

Fyra svenskar finns med i tävlingen och bästa svensk efter den första dagen blev Marcus Kinhult, som slutade på ett under par. En succé för svensken som drabbades av en epilepsiattack i februari.

Marcus Kinhult

Kinhult har inte kunnat spela någon av de övriga majorstävlingarna i år på grund av utredning av sin hälsa.

Uppförsbacke för svenskarna

Övriga svenskar hade tufft på banan. Rikard Karlberg gick ut sist av svenskarna slutade på två slag över par. Även Alex Norén hade det riktigt kämpigt och gick på totalt fyra över par. Henrik Stenson ligger på ett över par inför andra rundan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights