LivsstilNyheter

Brooks Koepkas romantiska bröllop

– Bästa dagen i mitt liv! Orden är golfstjärnan Brook Koepkas efter den vackra bröllopsceremonin.

Den fyrfaldige majormästaren och före detta världsettan Brooks Koepka gifte sig med sin mångåriga flickvän, Jena Sims, den 4 juni 2022. Golfvärlden fick vara en del av parets bröllop, då bruden delade med sig av fina bilder på sociala medier. Även brudgummen lade ut romantiska bilder och skrev kärleksfullt i bildtexten.

Brooks Koepka och Jena Sims är golfens drömpar och favoriter bland fansen. Och trots att hon inte är en profil i sportens värld har Jena blivit ett känt namn. Men att vara förknippad med Brooks Koepka är inte hennes enda anspråk på berömmelse. Hon är en amerikansk skådespelerska och modell, som har skapat en plats i celebra kretsar.

Stora mästerskapstitlar

Koepka är välkänd för alla golfälskare, eftersom han är en av de bästa golfarna i världen nu ( rankad 20) och har haft en omtalad vendetta med långtslående Bryson DeChambeau. Koepka blev proffs 2012 och har bara vunnit åtta titlar på PGA Tour. Fyra av dem är dock stora mästerskapstitlar.

Liksom sina golfkollegor brukade Koepka också ta med sin flickvän, Jena Sims, för att se honom spela på banan. Hon har också gått caddie för honom vid Par-3-tävlingen på Augusta National.

Jena Sims Brooks Koepka
Brooks Koepka friade på en strand i Florida

Den 3 mars 2021 friade amerikanen på en strand i Florida och ställde den magiska frågan till sin älskade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights