Nyheter

Se höjdpunkterna från Honda Classic

Alex Noréns långputt imponerade på 13:e, men det är ändå Daniel Berger från USA tagit greppet om Honda Classic och kanske är det inte så konstigt. Han är på hemmaplan Palm Beach Gardens. Det tar honom bara en kvart att åka från huset till golfbanan som han känner till så väl. Varje grästrå är han kompis med, och det syns att PGA Nationals Champion Course och Daniel Berger är vänner. Det bara flög in birdies på scorekortet när amerikanen gjorde sitt andra varv i golftävlingen Honda Classics.

Berger har segervittring

Halvvägs genom årets tävling är 28-åringen från södra Florida är redo att addera sin mest meningsfulla titel till de fyra han redan har vunnit.

– Varje tävling som jag spelar vill jag vinna, säger Berger. Men det skulle vara synnerligen trevligt att vinna här med så många vänner och familj som är med mig den här veckan.

Daniel Berger spelade offensivt

Bergers 65-65 på par-70 Champion var en syn att skåda. Hans taktik att spela offensivt, när många spelade återhållsamt på den knepiga golfbanan, gick hem.

Norén är tolva

Bäste svensk är Alex Norén som gick ett under par (69) på fredagen och avancerade 16 placeringar från en delad 28:e till en delad tolfteplats. 39-åringen från Stockholm gjorde fyra birdies, tre bogeys och resten par och tjänade nästan två slag mot fältet från tee till green.

Bland dem som missade cuten var titelförsvararen Matt Jones, som var 7 över (73-74), och 2020-års segrare av Honda Classics, 23-år unge golfaren Sungjae Im, som gick på fyra över (74-70). Tommy Fleetwood (69-74), Patrick Reed (70-79), Erik Compton (69-82) och Matthew Wolff (81-76) kvalificerade sig inte heller.

Här kan ni se Noréns magiska långputt på 13:hålet. Klicka här>>>

Och här kan ni se höjdpunkterna från andra rundan i Honda Classics.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights