NyheterTävlingar

Se höjdpunkterna från LIV Golfs lagtävling i Mayakoba

Det är på LIV och död. LIV Golf Invitational Series spelar sin första tävling under 2023 i Mayakoba. Publikeventet, som LIV Golf Commissioner & CEO Greg Norman roddat ihop, äger rum på El Cameleón, som han själv ritat. Banan är vackert belägen på Riviera Maya, precis längs med kusten vid smekmånadsdestinationen Cancun, och Mayakoba och LIV Golf lovar att bli en match ”made in heaven”.

Norman har designat banan på ett sätt som kombinerar utmanande hål med strålande landskap i en hisnande miljö vid stranden. Det är den perfekta platsen för den rafflande lagtävlingen, där man nu har tre lag i topp efter två dagar. LIV Golf har signerat ett sändnings-avtal med CW Network som når drygt 120 miljoner amerikanska hem. Vi väljer att visa höjdpunkterna här på Golfbladet.se

Crushers i ledning

Team Crushers med spelarna Howell III, Casey och Lahiri leder med två slag under par inför kommande drabbning. Dustin Johnson i lag 4Aces är sugen på vinst och sägs ha peppat medspelarna Uihlein, 33 åringen från USA och fransmannen Perez, 30, för att sikta enbart mot seger.

Men det som skulle slå allt är väl en lagtävling mellan LIV-spelarna och proffsen kvar på PGA. Eller?

Henrik Stenson får publiken att jubla

Se höjdpunkterna från senaste rundan här. Stenson imponerar stort i klippet:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights