Nyheter

Skräcken när Rory McIlroy såg var bollen landade

Ingen vill vara med om det nordirländaren Rory McIlroy upplevde i går i U.S Open. Droppa eller flytta på monstret som bollen hamnade på? Det är frågan.

Vilade i solen

En skallerorm fick publiken att springa. Men Rory McIlroy gick rakt emot reptilen, som låg och solade precis vid bollen. Golfproffset var helt fokuserad på bollen och på att fortsätta spela så bra som han gjorde.
– Jag förstod att jag hamnat vid en skallerorm, men jag såg den faktiskt aldrig, avslöjade han i pressintervjun efter rundan.

Rory McIlroy
Rory McIlroy

På golfbanan i Sverige kan bollen hamna i stort sett var som helst, men ofta handlar det om snåriga buskage, stenpartier eller bland en hög kottar. Farliga djur är inte något som man behöver vara speciellt rädd för. I andra länder kan detta mycket väl vara fallet.

På PGA Tour har vi sett alligatorer gå över banan i vissa delar av Amerika, men sällan landar bollen på en dödligt giftig orm.

Rory McIlroy närmade sig sin boll vid 15:e hålet och fick höra att den låg bredvid en orm som var hoprullad under en sten. Ormar kan vara hotfulla och skrämmande djur, särskilt om de konfronteras under oväntade omständigheter.

Här kan ni se en film från YOUTUBE med höjdpunkter från Rorys spel i U.S. Open.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights