Golfbanor i SverigeNyheter

Skytteholm Hotell & Konferens tar över golfrestaurangen på Mälarö Golf

Skytteholm Hotell & Konferens på Ekerö utökar sin verksamhet och tar över driften av Mälarö GK Skytteholms golfrestaurang. Skytteholm Hotell & Konferens ligger granne med golfbanan och är en destination för möten, events, spa, weekendgäster och golf.

– Jag ser verkligen fram emot att vi får driva golfrestaurangen denna sommar, det kommer stärka vårt samarbete med Mälarö GK och både våra gäster och golfbanans gäster kommer att kunna njuta av god mat och dryck, precis som på Skytteholm, säger Thomas Svensson, destinationschef för Skytteholm Hotell & Konferens.

Jimmy Fröberg, John Bennedich, Christoffer Johansson och Thomas Svensson

Mälarö GK består av en 18-håls bana, som öppnade den 12:e april och en 9-håls bana. I år fyller golfklubben dessutom 30 år. Golfrestaurangen kommer vara öppen varje dag och servera ett brett utbud av lunch, fika och drycker.

– Vi är väldigt glada att gå in i detta samarbete med Skytteholm Hotell & Konferens. Restaurangen är den sociala knytpunkten på klubben så den är väldigt viktigt för oss. Vi vet redan sedan tidigare att Skytteholm serverar mat och service av toppklass! Förhoppningsvis blir det många fina år tillsammans på Mälarö GK Skytteholm, säger Jimmy Fröberg, VD för Mälarö Golf.

Skytteholm Hotell & Konferens ligger vid Mälarens strand på Ekerö och har 73 hotellrum, flera mötesrum, Nordic Spa med utomhuspool och bastupaviljong, padelbanor och restaurang & bar. Skytteholm ingår i Stockholm Meeting Selection.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights