Nyheter

Golfer Sweden och Svenska Golfförbundet förädlar samarbetet inför 2024

Sedan 2018 har Svenska Golfförbundet licensierat bokningstjänsten som verkat under varumärket MG Bokning, en digital bokningsapp som en stor del av de svenska golfspelarna använt för att boka sina starttider. I december förädlas det befintliga partnerskapet och går in i en ny form av samarbete som bättre matchar båda parters visioner för framtiden.

Golfer Sweden lanserade sin golfbokningstjänst 2017 med målsättningen att förenkla och digitalisera golfbokningen i Sverige. Tillsammans med Svenska Golfförbundet, som licensierat applikationen under namnet MG Bokning sedan 2018, utvecklades svensk golf och ligger idag i framkant jämfört med övriga Europa. I december träder det befintliga samarbetet in i en ny fas, där Golfer Sweden blir fristående och på så sätt kommer närmre den globala golfbokningsappen Fade som de också erbjuder marknaden.

– Vi ser väldigt positivt på den här utvecklingen av vårt partnerskap med Svenska Golfförbundet. Det öppnar upp för nya möjligheter för oss båda. För Golfer Sweden innebär det att vi kan renodla vår globala bokningstjänst Fade, och skapa ännu bättre golfupplevelser på den svenska marknaden, säger Carl Arnetz, vd Golfer Sweden.

Carl Arnetz, vd på Golfer Sweden.

Fade lanserades i juni och appen har 12 000 internationella användare som har tillgång till över 1 000 golfbanor i mer än 30 länder. I och med utvecklingen på den svenska marknaden kommer Fade nu även att erbjuda bokning av svenska golfbanor. Svenska Golfförbundet kommer att utveckla en ny tjänst som lanseras inför säsongen 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights