GolfpärlorNyheter

TUI i nytt samarbete med Greenfee365 

Aktiviteter på sin semester är en stor trend sedan pandemin, varav golf är en storfavorit bland svenskarna. Nu har resebolaget TUI startat ett nytt samarbete med företaget Greenfee365 – en positiv nyhet för alla golfälskare som vill tillbringa några eller alla sina semesterdagar på golfbanan. 

 Golf är en storfavorit

En undersökning genomförd av institutet Kairos Future visar att intresset för aktiva semesterresor har ökat med 24 procent i de nordiska länderna under pandemin. Golf är en storfavorit bland svenskarna därför lanserar TUI ett nytt samarbete med företaget Greenfee365 med syfte att göra det enklare för golfare att utöva sporten under sin semester runt om i världen.  

Nu kan alla TUIs kunder boka sina golfrundor på ett enkelt och tryggt sätt både hemifrån och på plats under sin resa. Samarbetet betyder att Greenfee365s snabbt växande antal golfbanor automatiskt kommer att visas på TUIs hemsida, med syftet att göra det lättare för golfare att hitta, boka och spela under sin semester. Tillsammans kommer båda företagen att uppmärksamma olika banor och destinationer för att förbättra relationen mellan golf och resor.  
 
– Aktiviteter under sin semester är en växande trend bland svenskarna. Detta samarbete är en perfekt kombination för våra kunder. Med vårt utbud av hotell runt om i världen, tillsammans med Greenfee365:s innovativa bokningsplattform, kan vi erbjuda golfälskare en fantastisk möjlighet att enkelt planera hela sin golfresa redan innan sin semester, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI. 

Populära resmål för golfälskare
 

TUI erbjuder hotell med fokus på golf både under sommaren och vintersäsongen och har ett flertal hotell i närheten av golfbanor som är bokningsbara via Greenfee365 och TUI. Några populära resmål för golfälskare under sommaren är Spanien, Portugal, Turkiet och Cypern medan resmål som Thailand och Kanarieöarna toppar listan under vintersäsongen.

Tips på några av TUIs hotell för golfälskare

Mallorca

Bo på:
Zafiro Palace Andratx
Nybyggda Zafiro Palace Andratx ligger i vackra Camp de Mar på sydvästra Mallorca. Du bor lyxigt och modernt med flera pooler och med en golfbana alldeles i närheten. På hotellet finns fem restauranger, två barer, gym och spa.

Spela på:
Golf de Andratx

Bo på:
Blue Star Paraiso de Alcudia
Blue Star Paraiso de Alcudia har ett späckat aktivitetsprogram och samtidigt finns det områden för lugn och ro. Hotellet har också stort poolområde och massa shopping som väntar runt hörnet. Bäst av allt är kanske läget vid den bredaste delen av den långgrunda stranden.

Spela på:
Golf Alcanda

Cypern

Bo på:
TUI Blue Sensatori Atlantica Aphrodite Hills
Eleganta TUI Blue Sensatori Atlantica Aphrodite Hills är beläget på en höjd intill en 18-håls golfbana mellan Pafos och Limassol på västra Cypern. Unna dig härlig avkoppling i hotellets prisbelönta spa eller i infinitypoolen. Under sommarhalvåret ingår All Inclusive.

Spela på:
Secret Valley Golf Club

Gran Canaria

Bo på:
Salobre Hotel Resort & Serenity
Salobre Hotel Resort & Serenity är ett förstklassigt hotell med form och design i fokus. Här kan du spendera dagarna vid någon av de sju poolerna och koppla av i hotellets spa. Dessutom ligger Salobre Golf Course med två 18-hålsbanor alldeles intill hotellet.

Spela på:
Salobre Golf & Resort

Lanzarote

Bo på:
Riu Paraiso Lanzarote
Från familjevänliga Riu Paraiso Lanzarote har du en kort promenad till stranden samt shopping och restauranger i Puerto del Carmen. Här har du även ett stort poolområde med fyra pooler, två barnpooler och ett stort aktivitetsprogram för stora och små hotellgäster. All Inclusive ingår i priset.

Spela på:
Lanzarote Golf

Teneriffa

Bo på:
Labranda Suites Costa Adeje
Labranda Suites Costa Adeje ligger på promenadavstånd från den populära sandstranden Playa Fañabé i Costa Adeje på Teneriffa. Koppla av på en solsäng, välj mellan svalkande dopp i havet och poolplask i en av hotellets uppvärmda pooler. Halvpension ingår.

Spela på:
Golf Costa Adeje

Thailand

Bo på:
TUI Suneo Bangtao
TUI Suneo Bangtao bor du direkt vid den fina Bangtaostranden på Phuket. Omgivningen är lugn och fridfull. Kring hotellets byggnader slingrar sig poolkanaler och många av familjerummen har direktutgång till dessa.

Spela på:
Laguna Phuket Golf Club

Om Greenfee365

Greenfee365 är en digital bokningsplattform för starttider. Deras vision är att ge golfare den bästa och enklaste plattformen för att boka starttider online – oavsett när eller var du vill spela. Med en användarvänlig plattform simplifierar Greenfee365 bokningsprocessen för golfare världen över. Genom att erbjuda golfares favoritbanor på endast några få klick skapas en flexibilitet där golfare själva kan bygga och modifiera sin golfsemester och skapa fantastiska golfupplevelser.

Om TUI

TUI Nordic med en marknadsandel på 25 procent är den ledande aktören på den nordiska resemarknaden. Den Nordiska Koncernen etablerades 1961 och erbjuder paketresor, flyg och kryssningar. Några av de populäraste resmålen är Kanarieöarna, Grekland och Thailand. TUI Nordic består av TUI i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt Nazar, WonderCruises och flygbolaget TUIfly. Koncernen ingår sedan 2000 i den världsledande resekoncernen TUI Group, världens största turistkoncern med verksamhet i omkring 180 destinationer världen över.

Om undersökningen

Webbundersökningen genomfördes av Kairos Future i september 2021. Totalt deltog 5190 svenska, danska, finska och norska respondenter i åldrarna 16–74.

Foto: TUI

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights