Tennisstjärnan vann en golfseger

Normalt sett är den 24-åriga Ashleigh Barty från Australien en mycket begåvad tennisstjärna, men det visar sig att hon är minst lika duktig ute på golfbanan. Hon vann precis damklassen i Brookswater Golf Clubs klubbturnering.

Pojkvännen spelar golf

Ashleighs pojkvän Gary Kissick är en professionell golfare, hennes pappa var också bra på golf om än på amatörnivå. Men det är ändå som tennisspelare som hon gjort sig ett namn i sportvärlden. Men eftersom COVID-19 har begränsat möjligheterna till spel och träning har det inte blivit så mycket av spel med tennisboll detta år, istället satsade hon på spel med golfboll.

Hyllad av Tiger Woods

Även om Ashleigh inte fick försvara sin Roland Garros-titel från förra året så blev det istället en seger i klubbturneringen i Brookswater Golf Club. För hon kan verkligen spela golf också denna supertalang som också prisats av Tiger Woods.

– Hon har verkligen en fantastisk sving, sa Tiger Woods förra året nr han såg henne spela.

Ashleigh Barty på tennisbanan.

Vi kan väl också nämna att hon också är riktigt duktig i en tredje sport, nämligen cricket, Ashley har tillhört ett cricketlag i Australien och spelade aktivt under de två år hon pausade som tennisspelare.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights