NyheterPorträtt

Tiger Woods bästa golftips till sonen Charlie

Snart är det dags för PNC-mästerskapet igen, där far och son kan spela med varandra och vinna pris. Förra året stal Charlie Woods showen på den tjusiga Ritz-Carlton Golf Club i Orlando. Pappa Tiger Woods var megastolt och allt ljus föll på den charmige 11-åringen, som spelade golf så alla tappade hakan. Vilket är då Tiger Woods bästa golftips till sonen Charlie?

Charlie Woods – en lysande stjärna på golfbanan

En stjärna var född och vi svenskar hoppades innerligt att lille Charlie skulle säga något på svenska framför kameran.

Tiger och Charlie Woods

Nyligen gav Tiger Woods sin första intervju sedan bilolyckan i februari. Golf Digest fick en exklusiv redogörelse från stjärnan om det fruktansvärda året, om den ovissa comebacken till PGA-touren och om Charlies framsteg inom golfen.

Dämpa känslorna

Tiger berättade att sonen har ett hett temperament och hur han därför som pappa och coach försöker dämpa sonens känslor på golfbanan. Ett dåligt humör kan påverka golfresultatet rejält. Därför säger Tiger till Charlie att det är OK att släppa ut ilskan, men aldrig låta det påverka nästa slag.

Tigers tips till Charlie är:
– Nästa slag är viktigare än att andas, lär Tiger sin son.

Tiger Woods och sonen är inte officiellt med i startfältet till årets PNC-mästerskap.

Det är oerhört tragiskt att vi inte får se radarparet Woods i år. Men det finns hopp. Mästerskapet skulle vara ett enda stort lärorikt ögonblick, inte bara för Charlie utan även för Tiger att bevisa för sig själv att han inte bara kan acceptera sin nuvarande position i livet med ett högerben som kanske aldrig blir vad det brukade vara, utan njuta av sin nya roll i spelet, även om den rollen är som ceremoniell golfspelare.

Svenska traditioner

Charlie Woods kommer att kunna tävla under svensk flagg i framtiden. Hans mamma är Elin Nordegren, som ser till att barnen (sonen Charlie och dottern Sam Woods) lär sig svenska och hedrar de svenska traditionerna.

Här är startfältet i årets PNC Championship>>>

Till alla svenskars glädje kommer vi att få se en annan blågul-junior i mästerskapet 2021. Henrik Stenson ska spela med sin son Karl ”Kalle” Stenson. Med två golfande föräldrar har pojken alla förutsättningar i världen att nå toppen.

Läs mer: Här är sanningen om Charlie Woods>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights