Nyheter

Tiger Woods grät när dottern talade

Den största golfstjärnan genom tiderna, Tiger Woods, 46, blev mycket rörd när hans 14-åriga dotter höll ett känsloladdat tal från scenen på PGA Tours huvudkontor. Det var i samband med att amerikanen tog en efterlängtad plats i World Golf Hall of Fame.

Hyllade sin pappa

– Du är en kämpe och trotsade oddsen varje gång. Du kunde gå bara några månader efter din bilolycka. Du finns alltid där, när vi leker med hunden och du, Charlie jag, Erica, och Kultida kommer alltid vara ett team, sade en stolt Sam Woods om sin pappa.


Dottern refererade till pappans alla segrar och även till den smärtsamma rehabilitering, som Tiger Woods genomgått det senaste året efter bilolyckan i februari 2021.

Tiger Woods är nära sina barn

Relationen mellan Tiger Woods och hans två barn, dottern Sam och sonen Charlie, 13, sägs vara mycket god, något som också har märkts under åren. Vi har sett pappa och son spela tillsammans i Orlandos ”PNC-Championship” på the Ritz Golf club både år 2020 och 2021. Tiger Woods fick massor av stöd av sina föräldrar. De tog till och med lån för att bekosta den talangfulle sonens golfträning.

Woods blev känslosam

Efter dotterns innerliga och värmande presentation var det dags för 46-åringen själv att kliva upp på scenen. Woods blev känslosam när han talade om sin familj.

– Utan min mammas uppoffringar, då hon tog mig till alla juniortävlingar, och min pappa som gav mig arbetsmoralen, hade det aldrig gått. Ingenting kommer gratis, allt måste förtjänas. Om du inte ger allt går det inte, du förtjänar det inte.

Här kan ni se hur Tiger Woods blir berörd av dotterns fina tal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights